Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyébe? Jó nyilván tudom a választ hogy mi a helyes de hogyan lehetne inkább el kerülni hogy ne kelljen el hagyam a parom? Mikor szakítani akarok akkor meg nagyon sír könyörög hogy ne hagyam el mert szeret.
5 éve vagyunk együtt ebből 2 éve hogy együtt élünk és az utóbbi időben folyton csúnyán beszél velem korában is beszélt velem csúnyán mikor jártunk meg volt mikor rajta kaptam hogy meg akart csalni.
Mindegy az el múlt el néztem és össze költöztünk de kb fél éve folyton csúnyán beszél velem pl:k#rva meg dögölj meg stb...
Még sajnálja a kaját a tesomtol ha el jön néha és meg kínálom.
Még mindég azzal jön hogy csúnya vagyok még folyton a fejemhez vágja hogy nem voltam már szűz..
Pedig tudta jól.
Még mikor el megyek pár napra rokonaimhoz és utána mikor haza megyek szex közbe azzal jön hogy tag a p#nám kivel b#sztam meg ilyenek..
Pár napja mikor vitatkoztunk akkor meg már pofon is vágott..
Korában soha nem bántotta
csak akkor is nagyon csúnyán beszélt velem
Nem értem hogy miért lenne kamu a kérdés?
Teljes mértékben az igazat írtam.
Vagy olyan nehéz el fogadni hogy vannak akik ílyen helyzetbe vannak..
Tudom hogy igazatok van de mikor fel hozom nála a külön vallást akkor meg sír hogy nagyon szeret meg több ilyen nem lesz még ilyesmi..
Én meg meg sajnálom hisz nélkülem nem menne semmire..
Családja se nincsen.
Az én családom mind elfogadta kedvesek vele pont mint velem ami az enyém az az övé is ami az övé az az enyém igaz sokszor fel hannya.
De félek ott hagyni sajnálnám meg a rokonok is a szajukra venenek
"meg a rokonok is a szajukra venenek"
tényleg nem tudok veled mit kezdeni.
Ha neked tényleg ennyit ér ez a srác, hogy feláldozod érte a saját életed, akkor sok boldogságot és ne gyere ide sírni.
Azonnal ott hagynám a büdös parasztot. Ennél csak jobbat érdemelsz.
Már meg is pofozott, mire vársz még?
Ez nem normális viselkedés, egy férfi nem üt meg egy nőt se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!