Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit tennétek a helyébe? Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyébe? Jó nyilván tudom a választ hogy mi a helyes de hogyan lehetne inkább el kerülni hogy ne kelljen el hagyam a parom? Mikor szakítani akarok akkor meg nagyon sír könyörög hogy ne hagyam el mert szeret.

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt ebből 2 éve hogy együtt élünk és az utóbbi időben folyton csúnyán beszél velem korában is beszélt velem csúnyán mikor jártunk meg volt mikor rajta kaptam hogy meg akart csalni.

Mindegy az el múlt el néztem és össze költöztünk de kb fél éve folyton csúnyán beszél velem pl:k#rva meg dögölj meg stb...

Még sajnálja a kaját a tesomtol ha el jön néha és meg kínálom.

Még mindég azzal jön hogy csúnya vagyok még folyton a fejemhez vágja hogy nem voltam már szűz..

Pedig tudta jól.

Még mikor el megyek pár napra rokonaimhoz és utána mikor haza megyek szex közbe azzal jön hogy tag a p#nám kivel b#sztam meg ilyenek..

Pár napja mikor vitatkoztunk akkor meg már pofon is vágott..

Korában soha nem bántotta

csak akkor is nagyon csúnyán beszélt velem

2018. jan. 7. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyu azert is feltételezik rólad a válaszolók, hogy kamu vagy mert ezekből a példakbol amiket leirtal 1 is durva és nem normális. Ha csak kamuzol jó szórakozást, ha viszont nem akkor meg gondolkodj el rajta, hogy ha már azt feltételezzük erről a sztorirol, hogy nem igaz, mert annyira durva akkor ott már rég gondok vannak. Ha szereted, hogy megaláznak akkor maradj vele, ha viszont te is tisztaba vagy vele hogy ezek nagyon nem normalis dolgok akkor úgy kidobod páros lábbal, hogy a lába nem éri a földet.
2018. jan. 8. 01:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Elkerülni sehogy nem kéne, hogy elhagyd. Úgy ki kellene vágnod, hogy a lába nem éri a földet.

Mi ez a rinya, hogy de akkor sír meg könyörög, és semmire se menne nélküled? Kit érdekel? Nem a gyámja vagy, nem tartozol érte felelősséggel. Felnőtt ember, oldja meg az életét, ahogy akarja.

Neked a saját életeddel kell foglalkozz, ami egy marék f.s emellett a szemétláda mellett. Minősíthettlen módon beszél veled, megüt, meddig akarod ezt még eltűrni csak azért mert egy esetleges szakításkor könyörög? Mit sajnálsz rajta? Inkább magadat sajnálnád, hogy ezt el kell viselned. De nem kell, vegyél egy nagy levegőt, nem engedd, hogy meghasson a dumáival, hisz tudod úgy sem változik semmi, csak egyre durvább lesz, aztán küldd el a fenébe. Ilyen egyszerű.

2018. jan. 8. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Jól össze illetek, miért is hagynád el?
2018. jan. 8. 09:24
 14/18 omba ***** válasza:
#7, nem "szóbahozzuk" a különválást, hanem fogod a cuccaidat és lelépsz. Ha neked van családod, tán megvédenek - tényleg nem látod, mi lesz ebből két- három év múlva?
2018. jan. 8. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor kssolj el, és élj "boldogan". Ennyi...
2018. jan. 8. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Én otthagynám, de tudom, hogy a cigány párkapcsolatokban ez másképp megy, nem lehet olyan könnyen kilépni belőle, főleg egy tanulatlan, kevés iskolával rendelkező lánynak. Te maradni fogsz, vagy találsz egy másik pasit, akinek ráugorhatsz a farkára. Valahogy így képzelem.
2018. jan. 8. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:

megüt, lekr.váz, nem tisztel...

te EZT nevezed PÁRODNAK?! ha úgy érzed ennyit érdemelsz, akkor tényleg csak annyit fogsz kapni az élettől. ha mindenáron el akarod kerülni, hogy elhagyj egy bántalmazó szemetet, akkor tessék, maradj vele. edd meg amit főztél, akkor így fog kinézni a jövőd is, azaz valószínűleg egyre rosszabb lesz.

remélem, kamu kérdés... nem lehet valaki ennyire naiv és buta. :(

2018. jan. 9. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
nem szocializalodott roma ferfi egy lelki roncs roma lannyal. Az elet helyzet elarulja. Ha tevedtem volna isten lassa buneim!
2018. jan. 9. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!