Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogosan esett ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan esett ez nagyon rosszul a páromtól? (többi lent)

Figyelt kérdés
Harmadik hete költöztünk össze egy kis albérletbe a párommal 8 hónapja vagyunk együtt. És ezen a héten tudtam elhelyezkedni, hogy dolgozzak (nehéz volt a vírus miatt). A lényeg az, hogy tegnap délutános voltam 22 ig tart a meló és több mint egy óra míg hazaérek. Nagyon kellett már pisilnem, benyitottam a lakásba ő a konyhában volt, pont oda nyílik a bejárati ajtó, félhomály volt nem láttam, ezért felgyújtottam a lámpát, majd egyből nekem esett, hogy "Hogy lehet ilyen paraszt, várjam meg míg bemegy a szobába" (bántotta a fény a szemét, mert aludt előtte), nem reagáltam ere, mert nagyon kellet a wc re mennem, majd benyitottam a szobába korom sötét, itt is felgyújtottam a villanyt és itt is nekem esett, le parasztozott, mert hogy ö aludna. Mondtam neki, hogy akkor mit csináljak? Nem látok.. szeretnék lefürdeni, átöltözni.. (szobáról nyílik a fürdőbe) erre ő, " világíts a telefonnal". Annyira rosszul esett az, hogy ennyire nem várt haza, és hogy így nekem esett:( Amikor otthon voltam és ő hazajött melóból mindig olyan örömmel vártam haza.. megértem, hogy fáradt, de ő is megérthette volna azt, hogy dél kor indulok el otthonról és este 11 utánra érek haza, és nem fogok szenvedve a sötétben tapogatózni az átöltözéssel. Meg egész éjszaka háttal aludt nekem.

2020. ápr. 9. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha tudtad hogy nem lehet vele megbeszélni a dolgokat, akkor nagy kár volt összeköltözni vele. Vagy kapcsolatban maradni vele. Vagy szóba állni vele a továbbiakban.
2020. ápr. 9. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Le leszek pontozva, de mindkettőtöknek igazat adok. Egyrészt neked, mert nem beszélt veled szépen. Másrészt neki, mert amikor az ember fáradt, próbál aludni és felkapcsolják a villanyt, tud sajnos hirtelen reagálni.

Tudom, mert volt ebben tapasztalatom. Exbarátommal mikor felváltott műszakban dolgoztunk és már órák óta aludtam mire hazaért, mindig zörgött, hangos volt, felkapcsolt minden villanyt, sz*rva rá, hogy alszok. Mikor én indultam dolgozni, mindig néma csöndben, telefonnal világítva mozgolódtam a lakásban, tiszteletben tartva, hogy alszik.

Téged is megértelek, őt is. Ahogy lereagálta, az nem jó, de valószínűleg csak hirtelen felindulás volt. Ma már fél11 van, megbeszéltétek azóta? Ilyenkor felesleges fél napig duzzogni, ültesd le, vagy hívd fel, hogy ne haragudjon amiért felkeltetted, de legközelebb ne mondjon ilyen bántó dolgot neked, odafigyelsz majd te is.

Tudom, itt mindenkinek tökéletes kapcsolata van, sosincs idegeskedés, fáradtság, mindig cukormázban élnek és sosem vitáznak, én a saját nézőpontomat írtam le. Senki nem hibátlan, párod is hibázhat, te is.

Az a legfontosabb, hogy megtudjátok beszélni, ha ez nem megy semmilyen problémánál, na abból lehetnek már gondok később.

21L

2020. ápr. 9. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Viszont a tartós kapcsolat tika a kommunikáció! Mindkettőtöknek rosszul esett a másik reakciója, szerintem mindkettőtöknek valahol igaza van, de a normális kommunikáció nem azt takarja, h ilyen stílusban közli veled ezt, ahogy tette! Szépen is elmondhatta volna, h mi az, ami zavarja és készíthettetek volna a jövőre nézve erre egy tervet, ami Neked is jó, h hol és milyen módon tudsz átöltözni az alváshoz úgy, h minimálisan zavard meg őt, mert gondolom ő pedig korán kel. Ha nincs a kapcsolatban kölcsönös elfogadás és egymáshoz való alkalmazkodás, akkor nem jósolok neki hosszú életet.
2020. ápr. 9. 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csúnyán beszélt veled de ha már az elején így viselkedik akkor mit vársz tőle ha komolyabb probléma adódik.
2020. ápr. 11. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!