Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, ti elmondjátok ha találkoztok valakivel?
1. nem akarja, hogy a párja megtudja. Ez esetben gond van.
2. Tudja, a párja annyira féltékeny, még ha valóban csak ismerősként, barátként mentek, akkor is balhézna, nem hinné el.
Én elmondom mindig, de utána úgy kiveri a balhét, hogy én érzem szarul magam mert a barátaimmal találkozom.
Most jelenleg sajnos messze élünk egymástól, de sokat vagyok/voltam nála. Ott nem ismerek senkit és csak vele szoktam lenni, de utál kimozdulni, általában max a kertig jön ki velem. Mikor haza jövök akkor nyilván jól esik azokkal elmenni meginni valamit vagy moziba akikkel 5-6 éve ismerjük egymást.
Sokat beszéltem erről vele, hogy nagyon durva amit leművel. De szerinte én vagyok a szar, és a fejébe vette, hogy biztos azért megyek haza, hogy "jöttment" pasikkal találkozzak.
Most jutottam el arra szinte, hogy ha nem muszáj inkább nem mondom el neki, hogy kivel és hova megyek. Szerelmes vagyok belé, de az ilyenek miatt szépen lassan csak megundorodom tőle, más bajom is van vele egyébként mert gusztustalan módon beszél velem mikor ideges. Nagyon sokszor leültem vele megbeszélni, hogy ez nekem nem oké. De egyik fülön be....
Persze. Alap. Azt is elmondom ha àtmegyek anyuhoz, tesómhoz,p és azt is mondom mikor egy baràttal talàlkozom ( pasi, mindig csak baràt volt, soha nem több). Azt is mondtam mikor tök véletlenül futottunk össze ( utólag meséltem), és azt is amikor előre megbeszélt volt. Osztàlytalàlkozót is elmondtam, baràtnős talàlkàkat is. Semmi okom nincs hogy bàrmit elhallgassak. Szoktunk beszélgetni egymàssal mindenről, és igen, Ő is elmondja mikor hova megy, kivel talàlkozik, ha véletlen ismerőssel baràttal fut össze, azt is elmeséli utólag. Nàlunk ez a természetes, sose titkoltunk semmit egymàs előtt.
Ahol sunnyog valamelyik fél, ott nagy gàz van.
" mi az ami arra késztet valakit, hogy ne mondja el, hogy mondjuk munka után találkozni ment egy ellenkező nemű emberrel?"
Az en tapasztalataim alapjan az, hogy a partner ezt, mondjuk ugy "nem jol fogadja". Es ez nem feltetlenul jelent hisztit, de harom-negy alkalom szajhuzogatas utan es is meggondolnam, hogy tovabbra is nagy lelkesen meselnek-e el ilyesmit.
Es ezt ugy mondom, hogy en is ilyen hisztizos, utana szajhuzogatos voltam, aztan jol felhaborodtam, amikor a volt barataim nem voltak teljesen oszintek velem. Most mar tudom, hogy az oszinteseg eleinte alap, de hosszu tavon ki kell erdemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!