Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondjátok a pasitoknak hogy megjött? Mert ugye az
rossz neki ha akkor szólok mikor bepróbálkozna
Figyelt kérdés
Én mindig szólok neki de amúgy kezdem azt érezni nem érdekli őt😅
De ha nem szólok akkor meg félek hogy szexelni akar.
Nem nőként, minek megmondani? Még egy gyerek is tud számolni, amihez hozzáadja a plusz néhány nap eltérési lehetőséget...
2019. okt. 26. 22:54
2/11 anonim válasza:
#1 Mert sok nőnek még felnőtt korában sem egy órára pontosan beállított rendszer. Néha csúszhat napokat stressz miatt, kezdődhet korábban, lehet tünetileg is intenzívebb meg gyengébb, véget érhet hamarabb, stb.
2019. okt. 26. 23:03
3/11 anonim válasza:
De egyébként nem látom értelmét. Ha mondjuk csak minden hónapban egyszer-kétszer találkoztok, és nagyon rákészül lelkileg, akkor nyilván jobb elmondani. Ha viszont így is gyakran találkoztok, akkor szólsz, amikor odaterelődik a téma. Vagy letesztek egy törölközőt.
2019. okt. 26. 23:08
4/11 anonim válasza:
Ezért kell belevenni a számításba a pár nap eltérést. Onnan meg csak minimális figyelem kell és rögtön rájön az adott karakter, hogy mi is a helyzet.
2019. okt. 26. 23:09
5/11 anonim válasza:
Azt is közlöm vele, ha pisiltem basszus... Nálunk nem megy már ez az óvatoskodás. Egyébként is tisztában van vele, mikor jön meg, 3 hetet le tzd számolni
2019. okt. 27. 00:39
6/11 anonim válasza:
Igen, mivel olyankor is ugyanúgy szexelünk, és jobb ha lemossa utàna a szerszàmàról a vért. Plusz kell alàm törölköző is.
2019. okt. 27. 00:49
7/11 anonim válasza:
Szokta tudni, ha nem is a pontos napot de a hetet kb igen. Kifejezetten nem jelentem be neki. Általában látszik rajtam úgyis.
2019. okt. 27. 01:39
8/11 anonim válasza:
Amúgy sem muszáj szexelni, nem kell hozzá vérezni.
2019. okt. 27. 05:59
9/11 anonim válasza:
Tudja magától, hogy kb mikor jön meg, és látja is rajtam. Nálunk ez egyáltalán nem tabu téma.
2019. okt. 27. 06:37
10/11 anonim válasza:
Én általában mindig jeleztem. Én magam sem követem, oké, hogy van telefonos alkalmazásom, amibe beírogatom, de ha nem lenne, sem számolgatnám, hogy két és fél hete volt, most már azért lassanként meg kell jönnie. A párjaimtól sem vártam ezt el sose.
Viszont azért nem úgy jelentettem be sose, hogy nagy csinnadrattával előálltam és óriás hírként közöltem, csak mikor olyan volt a helyzet, akkor benyögtem, hogy amúgy megvan. Valahogy mindig természetesen tudtuk ezt kezelni az összes exemmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!