Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintetek rossz lehet a mensi? Tudom, hogy egészséges meg természetes. De kivancsi vagyok a véleményetekre
Bocs, hogy nőként válaszolok. A menstruáció nem túl nagy élmény. A nők ilyenkor ingerültebbek, sokunknak fáj az alhasa. A szülési fájdalmakkal ugye mindenki tisztában van. Menstruáció alkalmával hasonló játszik le kicsiben. A méh összehúzódásai hasonlók, mint szülés alkalmával. Így hátha megértik azok a férfiak is, akik eddig csak legyintettek és hisztisnek nevezik azok nőket, akik nincsenek topon menstruáció alkalmával.
Teljesen természetes folyamat. Baj, ha nincsen, mert akkor valami nincs rendben hormonálisan (a terhességet kivéve)
Fiúk, legyetek ebben a pár napban türelmesek. Értsétek meg, ha a párotoknak fáj a hasa, vagy sírva fakad apróságok miatt.
A szülési fájdalmakkal sincsenek tisztában.
Vádli görcse mindenkinek volt. A mensi ugyanolyan izomgörcs, csak az alhasban érzed, az első 1-3 napban elég erős.
Nem tudom megmondani. Ismerek olyan hölgyeket, akiken nem látszik. Gondolom, nekik nem fáj olyankor semmijük. Ismerek olyat is akinek fáj aminek fájnia kell.
Gondolom nem jó. De remélem azért nem minket hibáztattok,amiért nekünk nincs.
Nőként írok, bocsi.
Nem akkora élmény és a párom sem tulajdonít neki nagy jelentőséget. Nekem előtte 1-2 nappal kicsit szúr az alhasamnál, utána meg semmi extra. Semmiképp sem jó, de személy szerint örülök neki, ha megjön: ez azt jelenti, hogy rendben vagyok és használ a fogamzásgátló. :D
Van barátnőm, akinek napi 4-5 tampon+betét nem elég, annyira vérzik és bivalyerős fájdalomcsillapítót szed... Múltkor mondtam neki, hogy lehet, hogy ez már nem az "egyéni különbség" kategória, inkább menjen el vele dokihoz, mert ha későn derül ki valami, akár meddő is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!