12 éves lányok, ti ha találkoztok egy fiúval mindig elmondjátok anyukátoknak?
Első sorban!! A leges legfontosabb, anyukád az aki mindig ott volt és ott lesz melletted! Úgy hogy neki mondj el mindent! Hidd el, nem fogja leharapni a fejed, hogy ha elmondod neki hogy xy tetszik :)
Én mindig elmondtam anyukámnak! :)
És nem bántam meg! Nyugodtabb a lelkiismeretem ha tudja, hogy jó helyen és jól vagyok!
Úgy hogy minden képen mond el neki!
13/L
12 évesen elmondtam ha tetszett valaki.
Most 14 vagyok,csak azt mondom el ha van barátom,most az,hogy egy fiúval sétálok az szerintem tök természetes,és anyunak is az.
Anyukámnak csak fiú barátai voltak más a barátság és a járás.
Ha járok valakivel akkor elmondom,hogy összejöttem sx.al
Ha barát vagyok egy fiúval azt miért mondjam el?Ha kérdezi kivel voltam ma,akor elmondom hogy kik voltak ott.
Meg ha valami hülyeséget csinált(unk) azt is nagy hévvel mesélem és nem hazudozok,hogy nem nem a Dávid volt hanem Dia :)
Ebben szerencsém van,mert anyu nem sas szemmel figyeli,hogy hozzá szóltam-e egy fiúhoz.
Megbeszéltük,hogy meddig mehetek el meg egyebek és hogy szoljak ha tovább akar menni a barátom (hozzá tette,hogy még ne akarjon tovább menni,van még pár éve :)
Hát már 14 vagyok,de ha randiképpen találkoztam volna 12 éves koromban egy fiúval sztem elmondtam volna. 13 évesen már nem mondtam el( nem jó a viszonyunk),de nem tartottam titokban,még aznap tesvérem elmondta neki,hogy hol vagyok (mondtam,hogy elmondhatja). Ha csak haverról vna szó nem mondom el,max. ha kérdezi :)
sztem,ha olyan a viszonyotok,főleg ilyen korban nyugodtan mondd el =)
Szerintem is mondd el, akkor is hah a fiú nem szimpi anyukádnak. Akikkel találkozni szoktam többnyire már voltak nálunk,úgyhogy anyukám is ismeri őket
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!