Adtatok, és ha igen mit adtatok anyukátoknak Anyák napjára? Örült?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 15:36
1/11 anonim válasza:
Felköszöntöttem reggel telefonon.
legközelebbi látogatásakor pedig fog kapni egy sk. nyomtatott képeslapot a kislány fényképével.
Anyósom is ugyanezt! nem teszünk különbséget közöttük csak annyiban hogy a férjem a saját édesanyját hívta fel aznap de én is átadtam a jókívánságaimat mert most nem találkoztunk személyesen.
Szóval volt megemlékezve de ajándékot majd 8.-án kapnak.
2/11 anonim válasza:
még első v.
és igen nagyon fognak örülni! Ebben biztos vagyok.
3/11 anonim válasza:
Egy naaaagy doboz csokit vettem, különféle csokik voltak benne.. nagyon szereti, édesszájú :P meg írtam mellé verset, amit kitett :)
4/11 anonim válasza:
Tusfürdő csomagot kapott anyukám,és a nagymamám.
5/11 anonim válasza:
bonbont
mert a virágért hosszú sor áll és a bonbont nem veszi meg magának és ő is egyen finom édességet ne csak a gyerek
6/11 anonim válasza:
Rózsaszín rózsát,nem csokrot,hanem cserepeset,mert nagyon szereti a virágokat.
7/11 :) :) :) válasza:
Én készitettem neki egy képeslapot,szedtem tulipánt a ketből,és vettem egy képtartót.És örült :)
9/11 anonim válasza:
adtam neki egy doboz rágót,mert mindig megeszem ami a kocsijában van:$ és írtam neki egy verset. örült neki,sírt:) ja és az nap én főztem,bár ez annyira nem meglepő,de meg is terítettem szépen meg minden.
10/11 anonim válasza:
Én kireszeltem szépre a körmeit, meg kifestettem.:) nagyon örült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!