12 éves lányok, ti ha találkoztok egy fiúval mindig elmondjátok anyukátoknak?
minek kéne elmondani?
a többi 12 éves meg minek bölcselkedik?
ilyen idősen az a dolgod hogy lázadj a szülők ellen, de ne hülye módon. ezért senkinek semmi baja nem lesz, ha te nem mondod el.
én mindig elmondom anyunak h hova mek kivel mikor és igy mindig elenged, sokkal nyugodtam a lelkiismeretem is
13/L
14 vagyok,sose mondtam meg anyámnak hogy van pasim...megkérdezte de mindig letagadtam és ez azóta is így megy...évente 2-3x megkérdezi hogy mivan velem,semmit se mondok magamról de ugygondolom hogy nem tartozik rá! Mostanába megszokta kérdezi hogy hava megyek,kivel stb. akkor aztmondom hogy a barátnőmhöz.Tudom hogy elkéne mondani de anyám furcsán reagál az ilyenekre...
Amugy te ezt azért kérdezted meg mer van vki akivel találkozol és anyád nem tudja?
Bocs a helyesírási hibákért
mond el anyudnak az igazsag az mindig a legjobb ut
ha ojan jo anyud van ak megdicser h elmondtad de a pasinak nem fog orulni de kibirja es beletorodik h kezd felnolni az o kis lanya
ha nem ojan jo anyud van ak pech
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!