Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők, ti milyen gyakran találkoztok a párotokkal? Mióta vagytok együtt?
Havonta 1x 2x
Másfél évig voltunk együtt
Ja igen, és mikor találkoztok, meddig vagytok együtt?
Mi 2 hetente, szombat késő délután érkezek hozzá, de vasárnap már mennie kell dolgozni estére. Addig én ott alszok, hétfőn még kicsit együtt vagyunk. De rohadt nehéz ez a dolog..
Változó hogy mennyit, karácsonykor két hétig együtt voltunk de általában hosszú hétvégékre, csütörtök estétől vagy péntektől vasárnapig.
első
Mostanában két hetente kb. akkor együtt vagyunk 5 naptól kezdve akár több mint két hetet is, attól függ hogyan tudok eljönni az egyemetről.
2 éve vagyunk együtt, a távolság pedig picit több mint 3 ezer kilométer.
2 és vagyok
Régebben 2 hetente találkoztunk de most hogy egyetemre járok kevesebb időm volt menni úgyhogy maradt a havi másfélhavi 1.
A távolság olyan 300 350 kilométer volt.
Úgy nézett ki hogy kB péntek estére odaértem aztán vasárnap reggel-dél között haza indultam.
Mi hetente találkozunk 2-3 napra. Tanulás és munka mellett, pár éve vagyunk együtt és tervezünk összeköltözni.
Ti mennyi idősek vagytok?
Fél évig voltunk tényleges távkapcsolatban, kb. 3 hetente találkoztunk, 4-5 de néha 7-10 napot is együtt töltöttünk.
Aztán kiköltöztem hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!