Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem az egyedulletet?
Van kapcsolatom, egyutt elunk, jo minden, harmobikus kiegyensulyozott.
Egy gondom van csak ami most tetozik a karanten alatt, hogy nincsenek nagyon barataim max egy vagy ketto akikkel beszelek neha talalkozok, de termeszetesen nekik is van eletuk rajtam kivul is:) En egyedul vagyok reggeltol estig, hetfotol vasarnapig mert a baratom annyit dolgozik...napkozben probalom magam lefoglalni, bevasarolok, fozok, takaritok....
Filmet nezek, biciklizek, eljarok konditerembe.....
Es nagyon szarul erzem magam igy magam ez miatt mert senkihez ket szot nem tudok szolni mar lassan..
Egyenlore biztosan nem lesz valtozas mert annyi munka van es ez mar fenn all kb 4-5 honapja....
Szerintetek mi erre a megoldas? Korabban jelentkeztem tanfolyamokra de azok most indultak volna ha nem toroltek volna a jarvanyok miatt... Mar nem nagyon tudok magammal mit kezdeni....
Kertem egy kiskutyat akivel tudnek foglalkozni de sajnos abba o nem megy bele.....
25 eves vagyok..
Végső esetben telefonon is beszélgethetsz másokkal. Nem hiszem el, hogy nincs az ismeretségi körödben legalább egy olyan, akit minimum el tudsz viselni, és ugyanúgy szenved az egyedülléttől és az unalomtól, mint te. A net meg tele van érdekesebbnél érdekesebb cikkekkel, tessék, itt van egy, olvasgasd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!