Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert baj ez masok szemeben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj ez masok szemeben?

Figyelt kérdés

Miert baj ez ha hozzam hasonlo not keresnek magamnak? ezert van az internet mert itt szerintem konnyebb ismerkedni.

Olyan not keresnek akinek sok problemaja van mint nekem.De 2 ember talan meg tudjak kolcsonosen oldani egymaset es boldogok lehetnek.De mindig azzal sszembesulok,h masok szerint csak ki hasznalni szeretnem az illetot.Hogy honnan veszik ezt en nem tudom -_-

Par pelda : Ha o nagyon csunya es masok bantjak is ez miatt tollem nem kell tartania mert en nem ilyen vagyok.Sose bantanek 1 not a kinezete miatt.Es en atlagosnak mondanam magam.

-Nem kaptam soha szeretetet egy notol sem csak hazugsagot.Ha latom,h o szeret akkor mar ugy fogom erezni,h volt miert megszuletni

Ha neki nincs munkahelye vagy anyagi gondjai vannak,nem baj nekem van penzem es a ferfie a felelosseg,h eltartasa a csaladot.

stb,stb

2020. márc. 18. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Valoban, 20 problema tenyleg jobb, mint 10. Nem megoldasok lennenek ebbol, maximum kozos rinyapartik.

Nem baj egyebkent, csak hulyeseg. Ha a sajat bajotokkal se birtok el, egymaseval se fogtok.

2020. márc. 18. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Ha egyik fél se tudja megoldani a problémáit akkor majd esténként álomba sírjátok magatokat vagy mi? Egy nőnek olyan férfi kell aki megoldja a problémákat és nem olyan aki pityereg miattuk.
2020. márc. 18. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Összességében mindenkinek kell megoldania a maga problémáját. Amit leírsz nem probléma más szemében, nettó baromság.
2020. márc. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!