Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsájtható ha folytogatott?
Két lehetőséget látok:
A, vagy elbeszélgetsz vele, hogy te nem egy erőszakos majommal akarsz együtt lenni, és közben tanulsz azért önvédelmet, legyen neki is meglepetés, ha egyszer csak pl.: megmogyorózod egy ilyenért;
B, szakítasz vele, és megnöveled az önbizalmadat, határozottabbá válsz.
"azt mondta h nem is volt olyan durva.. es h ez semmi volt"
"Meg h többet nem csinál ilyent ha rendesen viselkede..."
Neked ez aranyos??? Nem kaptál levegőt, azóta is fáj a torkod és a nyakad és ő erre azt mondja, hogy ez semmi volt! Ha ez volt a "semmi", akkor a "valami"-t nem biztos, hogy túléled...
A minimum az lett volna, hogy bocsánatot kér és megígéri, hogy soha többet nem csinál ilyet. Csakhogy bocsánatot kérni eszébe nem volt és azt mondta, akkor nem csinál ilyet ha jól viselkedsz... Kvázi ha nem úgy táncolsz, ahogy ő fütyül, akkor igenis számítanod kell még ilyenekre.
Neked meg ez aranyos... És nem tudodod, hogy mit csinálj... Nagyon-nagyon remélem, hogy kamu kérdés.
Most komolyan, egy ablak nyitás miatt basszus elkezdett fojtogatni!
Mi lesz legközelebb?! Mi lesz akkor ha komolyabban össze vesztek? Halálra ver?
Nem lehetsz ennyire hülye!
Kérdező! Stockholm szindróma tüneteit mutatod.
"Ez semmi volt csak azért csinálta, hogy lenyugodj?"
Ja mert legközelebb majd kórházba kerülsz egy kis?semmiség miatt és ott legalább leveszik a látleletet ha akarod ha nem és automatikusan megy bántalmazásért a feljelentés ha akarod ha nem.
Tudod kit etessen ezzel, hogy csak kis semmiség? Egy normális pasi nem csinál ilyet. Téged úgy látszik sikerült beetetnie, hiába adjuk itt a jótanácsot, hogy hagyd ott!
En ennel kevesebbert vagtam ki pasit az eletembol, o “csak” lekevert egy pofont amikor kozoltem h nincs hangulatom a szexhez, 2 ev minden szupi volt, elotte sosem volt ilyen. Azota se lattam, masnap Mondtam neki h en az eletben tobbet nem akarom latni es lezartam.
Ezek megbocsajthato-de nem feledheto dolgok. Ezek traumat okoznak, nagyon durvat es ezt nem teheted magaddal-szoval en a helyedben dobnam azonnal fuggetlenul attol h szereted e vagy sem.
En nagyon szerettem az exemet, de magamnal nem jobban. Neha magadat kell valasztanod ha tul akarod elni az eletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!