Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogosan sértődött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan sértődött meg? Csak szerintem mondott hülye indokokat?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt ( már lejegyzett, nyáron tervezünk összeházasodni). Ő szakmáját tekintve szakács, de mindig én főzök otthon. Csak ha “buli” van akkor főz. Tegnap tudtam hogy nehéz nap volt számára mert a fizetésemeléséről kellett tárgyalnia a főnökkel. Napközben írt hogy megkapta, és mondtam hogy milyen szuper, majd este személyesen is megünnepeljük. Direkt a kedvencét főztem és még sütit is sütöttem. Hazaért, leültünk enni, és elkezdte kritizálni hogy milyen fűszer kellett volna még, meg nem ilyen valamit kellett volna használnom. Mondtam hogy vagy ne hozza haza a munkát, vagy akkor álljon oda és főzzön jobbat ( kicsit kiakadtam). Aztán elkezdte mondani hogy egész nap dolgozott és nagyon fáradt, francnak van kedve munka után főzni. Elmondanám hogy én is dolgozom, tanár vagyok, az is fárasztó munka. Mégis elég sok munkanapon főzök. Majd elkezdte mondani hogy az más, ott nem állsz egész nap a dög melegben. És hogy nem értékelem a munkáját. Meg legyek megértő! Én nem sértődtem meg, elfogadom hogy fáradt volt, nehéznapja volt. De ő most haragszik rám. Mit tegyek? 28N

2020. febr. 27. 09:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el az előttem válaszoló (10-es) tanácsát. Alighanem pszichológus vagy valami hasonló foglalkozású ember (kétszer is említi Freud-ot, azt tanácsolja -nagyon-nagyon helyesen -, hogy nyugodt hangnemben, a másikat végighallgatva beszéljétek meg a problémáitokat).
2020. febr. 29. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak stresszes napjaim, akkor nagyon várom, hogy hazaérek a kedvesemhez. Én bszogatom a főztje miatt, főleg, ha eddig se tettem.

A fizetésemelés sem stresszelt még eddig.

Valami más itt a baj

2020. márc. 4. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!