Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok ez hogy van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ez hogy van?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Erdekelne másnál is van e ilyen. Mi felváltva szoktunk takarítani/rendet rakni, meg van ki mit csinal. Most pl barátom rakott rendet otthon. Elpakolt mindent, az én cuccaimat is. Ez mind szép és jó de amiről úgy gondolja nem hasznos vagy nem kell azt ki is dobja. A megkérdezésem nélkül.

Anno távkapcsolattal indult a kapcsolatunk és akkor sok kis ajándékot küldött nekem postán, én ezeket mind elraktam. Kettő közülük plüss. Ma vittem ki a szemetet és megtalaltam őket a kukában... számomra ez nem csak plüss hanem emlekek fűznek hozzájuk, ezért ragaszkodom hozzájuk annyira, de ezt ő tudja is, szerinte viszont “felesleges” meg “nem érti minek tartom meg”. De akkor se dobja ki.. azt mondja legközelebb nem vagyok otthon ki fogja dobni megint mert öt idegesíti.

Ugyanez történt egy nadragommal és fehérneművel, hogy ő azt gondolta már nem kell. Elővettem a nyári cipoimet is mert le akartam őket tisztítani, és kidobott egy szandált mert neki nem tetszik a platformos és ezt már többször mondta mégis megtartottam.

Szoval ez kezd nagyon idegesiteni.

2020. febr. 27. 08:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért itt kérdez, mert ez a Gyakori kérdések nevű fórum...

Ne hagyd, egyáltalán nem helyes, hogy a megkérdezésed nélkül kihajigálja a Te dolgaidat. Meg ne próbálja még egyszer! Ha kidob valamit, szerintem te is dobd ki az ő dolgait... kíváncsi lennék...

2020. febr. 27. 13:40
 12/15 A kérdező kommentje:

#9 nyugi van, kérsz egy xanaxot?

Itt kérdezek mert ez a fórum erre való ha jól tudom. Annyi ökörséget megkérdeznek az emberek szerintem elfér itt ez a kérdés. Erdekelt másoknál hogy van, van e ilyen egyáltalán. Azért ezt meg szabad?

Természetesen tisztaban vagyok vele hogy ez nem helyes és MINT ÍRTAM vele fogom megbeszélni a dolgot.

Eddig ilyet nem csinált és most azokat dobálja ki amiket anno ő adott nekem mert hogy felesleges dolgok. Ennyi volt a lényeg, köszönöm hogy vesztegettel erre időt, nyugodtan keress másik témát ha ehhez érdemben nem tudsz hozzászólni - emberi hangon.

2020. febr. 27. 13:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Többieknek is köszi a választ!

Sejtettem hogy a nagy többség így gondolkodik. Meg fogom neki mondani hogy dobálja a saját cuccait de ne az enyémet. Egyébként ha én dobnam ki a cuccait ami SZÁMOMRA felesleges na ott lenne hiszti:D

2020. febr. 27. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi is elpakolunk egymás után, s ha valami olyan dologba botlunk ami számunkra értelmetlennek tűnik, akkor félretesszük és ha hazáért az aktuális tulajdonos, akkor rábízzuk az adott dolog sorsát.

Mi ezeket sosem tudjuk, a párom mérnők, én kisgyermeknevelő vagyok, szóval ami látszólag "sz*r", az lehet, hogy nekünk valami kincs ami éppen kell :)

2020. febr. 28. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen palival 1 percig se lennék együtt. Semmi joga kidobni a cuccaidat. Büdös bunkó a partnered.
2020. febr. 28. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!