Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, lanyok, nalatok ez mennyire lenne kizaro ok?
Figyelt kérdés
Imadom a focit, minden formaban es mennyisegben. Hetvegen megnezem a kedvenc csapatom meccset, plusz meg 2-3 jo meccset. Hetkoznap ha van BL azt megnezem. Szoktam tippmixelni is, de fuggo nem vagyok. Emellett hetvegente van egy meccsem amator bajnoksagban. Sok no mondja, hogy ez szamara kibirhatatlan lenne. Valoban az lenne? :D2020. febr. 9. 12:22
1/7 anonim válasza:
nyilván lesz, akinek kibírhatatlan. Keress olyat, akinek nem az o.o a nők sem egyformák, kivéve, ha a GYK-n kérdezik...
2/7 anonim válasza:
Nem maga a foci zavar (exemmel mi is néztünk meccseket meg tettünk rá tippmixet), hanem az ezzel töltött idő mennyisége
3/7 anonim válasza:
Nekem mindegy mi a hobbija, de ha velem emiatt nem foglalkozik, akkor ne legyen a párom.
Gondolom neki se lenne jó, ha a nem ráérœs idejében másik fickóval találkoznék.
4/7 anonim válasza:
Nekem ez sok. Főleg hogy gyűlölöm a focit, meg mindent ami ezzel jár.
De biztos találsz olyat, aki eltűr.
5/7 anonim válasza:
Olyan lányt keress, aki szereti a focit, esetleg focizik is. A többivel csak kompromisszum lehet, ami egyik félnek sem igazán jó.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem lenne gondom vele, én olvasni szeretek, illetve sorozatokat nézek a neten szabadidőmben, vagy edzek valamit, van hobbim is, lefoglalom magam. Pàrom pl imàdja az animéket, azzal sincs bajom. Nincs gond azzal ha az ember nem csüng àllandóan a kedvese nyakàn, megvannak a maga dolgai.
7/7 anonim válasza:
Sok, és nem a focival van a gond. Ez bármilyen hobbiból sok, mert a közös idő rovására megy. Én is fociztam (néha még most is) és a meccseket is szeretem. Viszont valljuk be, ha csak egymás mellett ülünk és nézzük a meccset, attól kapcsolat nem fog előrehaladni semennyit. Leírásból úgy érzem, hogy ez a hobbi mindig előbb lesz, mint egy közös program. A saját meccs, plusz a kedvenc csapat meccse még belefér: az egy délután a héten + egy pár óra másik nap. Meg az is kulcs, hogy mennyire lehet ezt rugalmasan kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!