Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok ez hogy van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ez hogy van?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Erdekelne másnál is van e ilyen. Mi felváltva szoktunk takarítani/rendet rakni, meg van ki mit csinal. Most pl barátom rakott rendet otthon. Elpakolt mindent, az én cuccaimat is. Ez mind szép és jó de amiről úgy gondolja nem hasznos vagy nem kell azt ki is dobja. A megkérdezésem nélkül.

Anno távkapcsolattal indult a kapcsolatunk és akkor sok kis ajándékot küldött nekem postán, én ezeket mind elraktam. Kettő közülük plüss. Ma vittem ki a szemetet és megtalaltam őket a kukában... számomra ez nem csak plüss hanem emlekek fűznek hozzájuk, ezért ragaszkodom hozzájuk annyira, de ezt ő tudja is, szerinte viszont “felesleges” meg “nem érti minek tartom meg”. De akkor se dobja ki.. azt mondja legközelebb nem vagyok otthon ki fogja dobni megint mert öt idegesíti.

Ugyanez történt egy nadragommal és fehérneművel, hogy ő azt gondolta már nem kell. Elővettem a nyári cipoimet is mert le akartam őket tisztítani, és kidobott egy szandált mert neki nem tetszik a platformos és ezt már többször mondta mégis megtartottam.

Szoval ez kezd nagyon idegesiteni.

2020. febr. 27. 08:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálok ilyet. Legfeljebb megkérem a párom, hogy tüntesse el a látóteremből a csetreszeit.
2020. febr. 27. 08:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes minél elöbb nyomatékositani a szabályokat, mert most még a cuccaidat dobálja ki, késöbb már pl a véleményedet/nézőpontodat fogja semmibe venni.

Ha valami nagyon zavarja (pl plüss), akkor rakd el olyan helyre, ahol nincs szem előtt.

Magyarázd el neki, hogy egy normális, felnött párkapcsolatban nem megengedett az ilyen viselkedés, mindenkinek van személyes tere, amit nem illik átlépni. Ő mit szólna hozzá, ha te is elkezdenéd szanálni a cuccait? :)

2020. febr. 27. 08:42
 3/15 A kérdező kommentje:

Azt mondta az nem történhet meg mert neki nincsenek felesleges kacatjai. Meg hogy gyerekes plüssöket tartani. Most beraktam a szekrénybe, mondtam neki ne nyúljon hozza. Nem érti meg hogy nekem az fontos mert emlék mind...

A másik hogy milyen jogon dobja ki a drága szandált csak mert neki nem tetszik...

2020. febr. 27. 09:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hu bmeg ha nem ert a szep szóból te is kezd el kidobalni a ruhait ami nem tetszik. A keze törjön le az ilyennek.
2020. febr. 27. 10:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes plüssoket tartani, de nem az ilyeneket küldeni? Nagyon érzéketlen ez a hozzáállás, nem is értem. Még egy ilyen után ő lenne az, amit kidobok...
2020. febr. 27. 10:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem. Felnőttek vagytok vagy gyerekek még?

Kommunikáció. Elmondod, megbeszélitek.

Ha nem hajlandó elfogadni, akkor meg dobd ki, mit akarsz tőle? Mekkora jövőt jósolsz egy ilyen párkapcsolatnak?

Egyáltalán, minek vagy egy olyan emberrel, aki ennyit nem képes megérteni? Nagy a kukija?

2020. febr. 27. 11:44
 7/15 A kérdező kommentje:

Három éve vagyunk együtt. Eddig csak mondta, nem csinált ilyet.

Nem mondtam egy szoval se hogy nem fogom vele megbeszélni. Vélemények érdekeltek.

2020. febr. 27. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor se dobja ki.. azt mondja legközelebb nem vagyok otthon ki fogja dobni megint mert öt idegesíti."

Ez gusztustalan megnyilvánulása volt...Hogy jön ő ahhoz, hogy a te cuccaid kidobalja? Kinek èrzi magát? Ő határozza meg milyen ruhád már nem kell, meg milyen "kacatid"? Amit nem mellesleg eleve tőle kaptál?

Na jó, èn nem elbeszèlgetnèk vele, hanem nagyon komolyan megmondanám neki, hogyha mèg egyszer bármit ki mer dobni a megkèrdezèsed nèlkül, akkor csomagolhat...vagy te csomagolsz. Ez nem vita tárgya, nem dobálják csak úgy ki egymás cuccait.

Ès ezt komolyan is vennèm, mert ez kicsit sem elhanyagolható problèma.

2020. febr. 27. 12:32
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

"Nem mondtam egy szoval se hogy nem fogom vele megbeszélni. Vélemények érdekeltek."

De miért?! Mit érdekel mások véleménye? Ha azt mondjuk, csinálja bátran, ráhagyod? Nem értem ezt az egészet. Te ilyen mártír-típus vagy? Élvezed, hogy szivatnak, hogy kibabrálnak veled?

Csinál valami akkora ökörséget, amiért jobb érzésű ember azonnal kihajítja a házból és többé szóba nem áll vele, erre te idejössz, kérdezgetsz, és nyüsszögsz hogy jó jó majd megbeszélem vele is.

Mi van veled?! HALLÓ! Elmentek nálad otthonról? Ez miféle kapcsolat már, mi lesz a következő, megver te meg majd megkérdezed gyíkhun, hogy mit mondj neki?

Eszem-faxom megáll.

Segítségre van szükséged? Beszéljek vele én? Vagy képes vagy végre a sarkadra állni és megoldani egyedül egy ilyen párkapcsolati problémát?!

2020. febr. 27. 13:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Az első ilyen után húzhatna a fenébe. Idiótá ne lakjanak nálam. Ha meg valami csoda folytán én költöznék egy ilyen pasihoz, összepakolnék és vissza se néznék.
2020. febr. 27. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!