Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzza el magát mikor meg akarom csókolni? Eddig nem csinálta ezt
Figyelt kérdés
Barátom mindig elhuzza magát nem hagyja hogy megcsokoljam, de miért?
Kb 3 hónapja van ez. Nem szeret rám vagy mi baja?
2020. febr. 23. 18:06
1/10 anonim válasza:
Nem csíp már,vagy simán büdi a szád
3/10 anonim válasza:
Mi az, ma már tényleg ennyire kiveszett az emberekből a kommunikáció? Vadidegen, ismeretlen emberek vagyunk neked, és nem ismerjük a párodat. Mi még is honnan a fenéből kellene, hogy tudjuk, miért húzza el magát a kedves párod csóknál? Miért nem tőle kérdezed meg, hiszen ő a párod, csak ő tudhatja.
4/10 anonim válasza:
Ezt egyetlen ember fogja tudni megmondani neked: a barátod. Tôle kell megkérdezned.
5/10 anonim válasza:
Büdös vagy, vagy nem szeret már és ezért nem esik jól neki a közelséged.
Kérdezz rá, hogy melyik.
6/10 A kérdező kommentje:
Hiába kérdezem nem mondja
Én nemvagyok büdös!!!!!!!!!!!!!
2020. febr. 23. 20:40
7/10 anonim válasza:
Nem szeret már, nem kíván, elmult a dolog. En mindig onnan erzem hogy mar kiszerettem a másikból hogy nem vágyom se a csókjára se az erintésére, se az ölelésere....
8/10 anonim válasza:
Biztos büdös a szád mint a kutya luka, és tuti nem szeret mar . 3 hónap után rad unt . Tálalt mást. Egy illatos leányzót.
9/10 anonim válasza:
Jaj felre olvastam. 3 hónapja. :/ bocs. :)
10/10 anonim válasza:
Az a nagyobb baj, hogy nem beszél veled őszintén. Ez viszont instant szakítóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!