Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta?
Figyelt kérdés
Együtt lakok még a volt párommal, de már nem szeretem. Megismerkedtem valakivel. Tud róla és mivel az egyik közeli barátomra azt hitte, hogy ő az, ráírt. Azt írta neki, hogy az az ilettő keressen engem, mert én nagyon szeretném. Persze rossz embert célzott meg, így megtudtam és baj sem lett. De miért csinálhatta ezt??2019. ápr. 10. 18:16
2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta jót akart, de szerintem nem igaz. Hiszen kinek imponálna, ha az ismerkedéskor a lány exe ráírna?
2019. ápr. 10. 18:32
3/4 anonim válasza:
Nem mindegy? Fájdalmat okoztál neki, a szomorú, dühös emberek meg szoktak hülyeségeket csinálni hirtelen felindulásból. Mindenki máshogy dolgozza ezt fel. Majd túlteszi magát rajta. Te meg hagyd békén, van elég baja, és nem okozott olyan nagy kárt neked, hogy még emiatt is balhézz vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Tehát megcsalt és szégyeljem magam, amiért én gonosz nőszemély tovább szeretnék lépni?
2019. ápr. 10. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!