Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért csinálta velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálta velem?

Figyelt kérdés
Fel éve szakitottunk, neha megkeresett össze jartunk. Mostanaban már annyi időt töltöttünk együtt mintha járnánk. Mondta is hogy megfordult a fejeben. Aztán egyik napról a másikra, lefeküdt egy lánnyal. Es közölte, hogy van egy másik, akire hajtani fog de nem tudja mi lesz belőle. De hogy engem nem akart bántani...azóta eltunt hirtelen, nekem keres. Akkor velem nem gondolta komolyan,csak pótlék voltam neki. De akkor miért mondta hogy nálam érez, stb..fontos vagyok neki?
2019. febr. 24. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert idióta.
2019. febr. 24. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze hogy azt mondta. Miért kockáztatta volna hogy tőled továbbra is fixen puncit kap. Közben meg keresett magának párkapcsolatot és ejtett mert egyelőre nem akarja csalni veled az új lányt.

31/N

2019. febr. 24. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy pszichologiailag elemezve: megijedt, mert ugyanaz kezdett lenne mint volt, holott szakitottatok, es ezert gyorsan becsajozott. Nem is a csaj maga a lenyeg, hanem hogy kell neki egy manko, hogy tovabb lepjen. Engedd el. Valoszinuleg szeret, de nem szerelmes. Ha meg fiatalok vagytok ezt az igenyet megertheted, meg ha faj is. Keress egy fiut aki erted akar harcolni. Hidd el, olyan szinten mas erzes lesz, hogy ezt a fiut utolag nem is fogod “parkapcsolatnak” nevezni ;)
2019. febr. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!