Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám valamiért azt hiszi a párom kihasznál anyagilag, miért nem tudtudom már erről leszállni?
10éve pattog ezen hogy én hitegetem magam minden rendben.
Hogy zavarja hogy én a páromnak kifizetek 65 ezret rezsire és a havi kajámra ami a hűtőbe landol.
Hogy a párom nem fizet nekem semmit kozbe jövőhéten is visz étterembe.
Moziba vitt múlt héten.
Ez egy rögeszme Anyámba és mar megőrit. Mikor rossz napja van és jövök hozzájuk látogatóba megkapom mennyire szar alak a párom.
Aztán mondtam neki most hogy én nem fogok magyarázkodni mert bármit magyarázok nem hiszed el. Aztán jött az ellent mondás "nem tudok semmit rólad".
És mégis vádaskodik hogy anyagilag mi hogy oldjuk meg a dolgokat.
Meghogy mi nem kozos pénztárcán vagyunk. Azért mert odaadok egy bizonyos összeget a páromnak.
Meghogy "néha szexelgettek, és akkor az úgy jó nem?!"
Közbe semmit nem tud.
Az is baj neki hogy a párom magától vett egy 4 in 1 konyha gépet. És ha egyszer szakítunk akkor én csak a cuccaimmal jövök el, mert nem költöttünk semmire közösen és mit gondolok ezt a párom miért csinálja? Mondtam miért mi van ha önszántamból nem járok manikűröshöz meg fodrászhoz -> Anyám felhozta hogy anno volt műkörmöm.mondtam "de azt te fizetted be nekem ajandekba a szulinapomra nem? Mondta igen, mert akkor se volt pénzed (nem volt munkám és ad egy ajándékot amit aztán a páromra hárít hogy ő miért nem adott hasonlót) meghogy nem járok fodrászhoz. Mert talán nem akarok.
Mit tennétek a helyembe? Azt mondja én hitegetem magam...10 éve. Érdekes.
Egyelőre még nem tervezünk gyereket.
De majd ő fog.
Ahhoz az első pár év is elég.
Meg nem Anyámmal élek, igy bele se lát mi van.
Mivel az én döntésem hogy odaadom neki. Ha már úgyis elmegy helyettem is a boltba bevásárolni. És nekem semmi dolgom csak hazamenni es pihenni mubka után.
Nem értem ez miért baj, bezzeg ha nem fizetnék semmibe bele akkor enge szidnál hogy ingyenélő lotyó vagyok.
Miért lenne az? Nálunk én feleség vagyok kb. ez a helyzet. Férjem vásárol, feladja a csekkeket. Kb. én is úgy havi 65-öt teszek ki. Ez kb. a csekkek és a boltra való pénz fele. A többi az enyém. A gyerekeknek hol én hol Ő ad. Az egyik már dolgozik. Mi ebben a csicskaság?
Műköröm téma. Nekem a 18 éves lányom például nem akar. Nagyon szépek a saját körmei. Be lehet azt is lakkozni ha akarja. Plusz egészségtelen is. Ha nem elég jó a körmös túlreszeli az egészséges körömfelületet vagy nem fertőtlenít eléggé, gyulladások ,gombás fertőzés is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!