Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki bele menne ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
A férfi biztosít házat, cserébe a nőtől kap szeretetet, gyerekeket, igazi házas életet, ahol a nő normálisan főz, rendben tartja a házat stb? Ti mit gondoltok erről?2020. febr. 18. 06:34
21/22 anonim válasza:
Van.Kőműves Kelemen .
Azt mondta:Asszony kő a házba!
22/22 Alessandro10 válasza:
Ismerek ilyet. A pasié a ház, az asszonyé meg a gyerek. A háztartás, a főzés és a csekkek szintén a pasié.Meg a gyereknevelés java része is. Aztán az asszony elhagyja a pasit egy másik fickóért,mert talán "unatkozik".Szerették ugyan egymást, de elmúlt a szerelem a részéről,már látja a párja hibáit, így érthető módon keresett magának egy "férfiasabb" pasast. Végülis az ő élete. :)
Én barom, meg itt hisztiztem jó fél évig, miképp lehetnénk újra együtt. Aztán persze észhez tértem és jó gyorsan elváltam tőle. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!