Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változtatja meg egy férfi gondolkodását ezzel kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Aki kijelentette egy csalódása után hogy ő most nem akar komoly kapcsolatot?2019. júl. 15. 17:23
2/7 anonim válasza:
Az, ha hagyod.
Aki még a múlt csalódásának fogságában él úgy, hogy te nem fogtad meg, azt el kell engedni.
Volt már ilyenben bőven részem, tapasztalatból beszélek.
Én is azt hittem, hogyha én változtatok, kifejezem felé az érdeklődésem, hogy bennem megbízhat, stb...segít, de nem.
Csak magadra leszel mérges,hogy időt pazarolsz olyanra, aki leterel.
3/7 anonim válasza:
Akar majd, csak nem veled. Hagyd.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2019. júl. 15. 17:45
5/7 anonim válasza:
Nem fog komolyan venni sajnos. Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem.
6/7 anonim válasza:
A "nem akar komoly kapcsolatot" azt jelenti, hogy VELED nem akar. Az fogja megváltoztatni a gondolkodását ha talál egy olyan nőt aki leveszi a lábáról és akibe beleszeret.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozott le de köszönöm... Ha nem olyan a tanács amit az ember hallani akar már negatív.. Akkor csináljatok magatokból hülyét és majd basszus igazunk lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!