Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen férfiról mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfiról mi a véleményetek, megváltozhat?

Figyelt kérdés
34 éves, a szüleivel él de nem dolgozik, soha nem is dolgozott, nincs formális végzettsége. Azt mondja, hogy szeretne ezen változtatni mert hulladéknak érzi magát, viszont nincs motivációja megváltozni. Ilyenkor én tehetek valamit? Most volt valami komolyabb dolog amit nem tudott kifizetni, bár nekem sincs pénzem de akartam segíteni, viszont azt mondta, hogy ne ő legyen a prioritásom. De én nem szeretném, ha rosszul érezné magát, de nem tudom, hogy mit tehetek. Egyébként 11 évvel idősebb nálam, ezért úgy érzem, hogy egy csomó dolog amit én csinálok elég naiv lehet a számára.

2019. júl. 14. 23:49
 1/3 Izabella220 ***** válasza:
Szánalmas.Tudod aki akar dolgozni az dolgozik. Nekem kiábrándító egy céltalan ember. Ha meghalnak a szülei egy nincstelen hajléktalan lesz. Vagy talán méltóztatja majd megemelni a seggét dolgozni.
2019. júl. 15. 06:52
 2/3 anonim ***** válasza:

"hulladéknak érzi magát, viszont nincs motivációja megváltozni"

Hazudik.Aki nem akar változtatni,annak ne fáj eléggé. "Ilyenkor én tehetek valamit?"

Igen.Otthagyod a francba,csak lehúzni fog.

"azt mondta, hogy ne ő legyen a prioritásom"

Manipulál.-Áh,ne is törődj velem! Lefordítva: -Sajnálj!

"egy csomó dolog amit én csinálok elég naiv lehet a számára" Ne szépítsünk,hülyének néz.Egy (hozzád képest)vén tróger,aki csak kihasznál.Ha vele maradsz,igaza is van.

2019. júl. 15. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem pénzzel tudsz segíteni az ilyenen, hanem azzal, hogy beráncigálod egy munkaközvetítőhöz, meg ráveszed az eltartóit, hogy ne adjanak neki semmit, se pénzt se ételt...
2019. júl. 15. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!