Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a meglátások a szub...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a meglátások a szub egy férfiról?

Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Tengeralattjáró férfi?
2018. dec. 3. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig naívan hiszem azt, hogy ha mellettem nem érzi elnyomottnak magát, hanem szeretve és megtisztelve, akkor ezt értékelni fogja.
2018. dec. 3. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy az anyja egy kegyetlen matektanár lehetett, aki azért mellé elég karakán, de jó, dögös nő lehetett, az apa meg lelécelt valahova anno egy 20 éves kis pipivel, így nem lett ennek a "kisfiúnak" normális férfi példaképe, hanem egy pincsinek nevelt kis majom lett.
2018. dec. 3. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Mármint Sub Bass Monsterről? Bírom a zenéjét.

Amúgy nem tudom mi az a szub férfi:D

2018. dec. 3. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szub egy. Vétel. Sas a fészekben. Ismétlem. Sas a fészekben.
2018. dec. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!