Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnék meg többet a BDSM életformáról?
Régebb óta érdekel a dolog, és eddig is nagyon izgatónak tartottam, mikor a párom lefogta a kezemet, esetleg összekötözte, bár ő többe nem ment volna bele sajnos, pedig engem érdekelne. Szeretnék elmélyülni a témában, legalább az alap szakszavakkal tisztában lenni, tudnátok ehhez ajánlani oldalakat/írásokat/ bármit? Tudom, hogy az lenne az igazi, ha valaki bevezetne ebbe az egészbe, de sajnos arra nem látok túl sok esélyt. Egyébként a szub része érdekelne.:)
17/L
Ui. Nem, nem a szürke miatt. :D
Igen, van jópár oldal ami ezzel foglalkozik. EGynek én pl. a tumblr keresőjét ajánlanám, az tuti kidob pár jót.
Mondjuk most különösen dúl az irgumburgum égiháború ezekben a körökben mert mindenki a Szürkét szidja illetve igyekszik a népnek beleeggyezést és jelszóhasználatot tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!