Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ez nálatok kizáró ok lenne, ha kiderülne a férfiról?
1.Hogy a régebbi párjával rendszeresen hármasoztak, de nem sokat, hanem évi pár alkalom.
2.Hogy csak férfit vettek be, mert a barátnője nem volt benne a női hármasban, viszont neki nem volt annyira zavaró plusz egy férfi, szal nem az volt, hogy ha nekem nem lehet, akkor neked se, hanem elengedte a dolgot.
Természetesen teljesen hetero hármasról beszélünk.
Nálam nem lenne kizáró ok, soha nem voltam még két férfival egyszerre, pedig szívesen kipróbálnám.
25N
6.-nak.
Mi tart vissza? Nő vagy, neked könnyű megoldani.
Az én párom fiatalkorában sok mindenben benne volt, bár a saját kapcsolataiba sosem vitt be harmadikat, de ő beszállt harmadiknak egy párhoz. Sokat beszélünk erről, hiszen nincsenek köztünk titkok. Engem nem zavar, volt már szó arról is, hogy mindkettőnket izgat ez a fajta felállás, de abban egyetértünk, hogy egyetlen kaland sem ér annyit, hogy a kapcsolatunkat ezzel próbára tegyük. Fantáziának bőven elég, az sem állandó, néha előjön ez a téma köztünk és kész.
Tehát, nálam ez nem kizáró ok. Viszont azt gondolom, hogy csak az olyan kapcsolatokban lehet erről beszélni, ahol mindkét fél nyitott erre. Ahol valaki teljes mértékben ódzkodik, ott ez állandó vitatéma lesz. Akár megtörténik a hármasozás, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!