Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, hogy ha ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogy ha ismerkedésetek alatt kiderülne a férfiról, hogy gyereke van?

Figyelt kérdés
Szóval tavaly nyáron meg ismerkedtem egy pasival. Nagyon kedves ,aranyos,próbál bizonyítani..Talán túlzottan is. Sokáig nem értettem,hogy miért,de tegnap tudomásomra jutott,hogy van egy gyereke,amiről egy szót sem szólt,de visszagondolva utalgatott,olyasmire,hogy senki nem fogja majd elfogadni ,és ennek az okát soha nem mondta.. Szóval ,ti mit tennétek hasonló helyzetben . Én 20 éves vagyok ,ő lassan 23.

2016. jan. 9. 13:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Mit kellene szerinted tenni? Ha közös háztartásban élnétek vagy megkérné a kezedet akkor tényleg kellene beszélnie rola, de ismerkedési szakaszban bármikor elövezetheti.
2016. jan. 9. 13:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen vigyél magaddal kotont ha lefekszel vele, mert nemzöképes!!!
2016. jan. 9. 13:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ha az anyával már nincs együtt, akkor nem aggódnék semmin. A gyerekét fel kell nevelnie, legalább nem hagyta magára. Ha már megemlítette, nyilván törődik is vele. (Legalábbis remélem.)
2016. jan. 9. 13:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene, h eltitkolta ennyi ideig. Ki tudja, lehet mást is titkol.
2016. jan. 9. 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy gyereke van a kiszemeltemnek, az egyáltalán nem zavarna. Az viszont igen, hogy tavaly nyár óta ismerem, és csak most jut a tudomásomra, hogy gyereke van, az már inkább. Pláne, hogy ez a "tudomásomra jutott" kifejezés azt sugallja, hogy most sem ő mondta el, hanem valaki nem tartotta a száját, különben még most sem tudnád.

Nem tudom, mit tennék. Ha nagyon fontos nekem a pasi, és még ez után is úgy érzem, hogy meg tudok benne bízni, akkor folytatnám, de a bizalmam megrendülne. Nekem egy kapcsolatban nagyon fontos a bizalom, ha az nincs, akkor semmi nincs.

2016. jan. 9. 14:00
 6/16 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszolónak, aki azt írta, nem gond, ha már nincs együtt az anyával.

Nincs együtt az anyával, csak éppen a gyerek miatt napi szintű kapcsolattartás megy, szervezés, láthatás, közös programok, most a gyerek szülinapja, most állatkert, most délután nálad van, most te hozod a suliból, most aludj itt nálunk, mert beteg a gyerek, téged hiányol, most családi karácsony hármasban, stb....az új csaj meg tűrjön, ameddig tud.

2016. jan. 9. 14:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Utolsó nekem is uan egy lányom és marha érdekes h kéthetente láthatja. Azon kívűl fízeti a gyerektartást, és nem beszélek vele napi szinten. Csak jaéthetente.
2016. jan. 9. 14:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Én is 20 vagyok, nem kezdenék olyannal, akinek gyereke van. Ilyen dolgot eleve el kellett volna mondania már az elején, szerintem ennyi idősen sokaknál kizáró ok a gyerek.

Amennyiben viszont téged nem zavar, akkor hajrá, ne másokra hallgass. Te tudod, milyen az a srác.

2016. jan. 9. 14:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, ezen felül megvárnám, amíg elmondja ő, amikor kész lesz rá..

De csak akkor, ha aktívan részt vesz a gyerek életében s támogatja, ha van valahol egy gyereke de felé se néz akkor nemhogy társként, de emberként sem tudnék rá többet nézni.

2016. jan. 9. 14:35
 10/16 anonim ***** válasza:
8%

MENEKÜLJ!!

A volt nője, + annak a hülye taknyos kölke állandóan otrt lesz a képben, és ezek miatt esze ágában sem lesz veled is tervezni.

Ne is fogadd el is kölköt, ha akarsz lesz majd sajátod!!!!

Kitartás!!!

2016. jan. 9. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!