Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, hogy ha ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogy ha ismerkedésetek alatt kiderülne a férfiról, hogy gyereke van?

Figyelt kérdés
Szóval tavaly nyáron meg ismerkedtem egy pasival. Nagyon kedves ,aranyos,próbál bizonyítani..Talán túlzottan is. Sokáig nem értettem,hogy miért,de tegnap tudomásomra jutott,hogy van egy gyereke,amiről egy szót sem szólt,de visszagondolva utalgatott,olyasmire,hogy senki nem fogja majd elfogadni ,és ennek az okát soha nem mondta.. Szóval ,ti mit tennétek hasonló helyzetben . Én 20 éves vagyok ,ő lassan 23.

2016. jan. 9. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1. először nem örülnék. pláne 20 éves lányként nem. 2. ennek ellenére nem dobnám, ha minden más klappol és tényleg kedves, aranyos, miért szalasztanám el a boldogsás lehetőségét. lehet, hogy utána évekig nem jön más szerelem-lehetőség az életembe és bánkodhatok, hogy elszalasztottam ezt az egyet. 3. olyan fiatalok vagytok, hogy nem is számit, nyilván ha 40 évesek lennétek és összebutoroznátok honapokon belül, sok probléma elékerülne a mindennapokban, de ti most a bohém fiatalkori együttjárás korszakban vagytok.még együtt sem éltek, és nem is kell.ezért nem kell a gyerekkel napi szinten találkozni. csak akkor, ha akarod és a gyereknek se okozna gondot. 4. fontos élettapasztalatra tehetsz szert 20 éves létedre, ha megismersz valakit, akinek már ekkora felelősség van a nyakában , tanulhatsz tőle és tanulhatsz a hibáibol.
2016. jan. 9. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:
6-os: ismerek olyan családot, ahol a szülők elváltak, van egy közös gyerek, de mindkét félnek van új kapcsolata. Semmi probléma nincs az egészből, karácsonykor együtt van a család, olykor még közös programok is vannak. Senki nem féltékeny senkire, mindenki boldog és éli az életét.
2016. jan. 9. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:
5. összetenném a kezem, hogy lány vagyok ő meg fiu és a gyerek nagyobbrészt az anyukájával van. mennyivel nehezebb lenne, ha forditva lenne és egy kisgyerekes anyukával járnék, akivel tényleg nonstop ott van a gyereke. az az igazi probléma. sokkal nehezebb.
2016. jan. 9. 15:28
 14/16 anonim ***** válasza:

A 6-os vagyok újra

Nyílt levél a párom elviselhetetlen kislányához

[link]

2016. jan. 9. 17:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyilván vannak ilyen esetek is, ezért felesleges általánosítani. Ahány család, annyi szokás.
2016. jan. 9. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:

A lànygyerek milliószor rosszabb:S

Sosem fogja az ember màsét szetetni,Csak a sajàt szàmít.

2016. jan. 9. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!