Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ez nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ez nálatok kizáró ok lenne, ha kiderülne a férfiról?

Figyelt kérdés

1.Hogy a régebbi párjával rendszeresen hármasoztak, de nem sokat, hanem évi pár alkalom.

2.Hogy csak férfit vettek be, mert a barátnője nem volt benne a női hármasban, viszont neki nem volt annyira zavaró plusz egy férfi, szal nem az volt, hogy ha nekem nem lehet, akkor neked se, hanem elengedte a dolgot.

Természetesen teljesen hetero hármasról beszélünk.

2019. ápr. 8. 12:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, de az se zavarna, ha csajt vettek volna be .( de ezt azelején leszögezném vele, hogy nálam ez nem játszik)
2019. ápr. 8. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Számomra a szeretkezés kettő emberre tartozó, hosszútávú kapcsolatba való dolog.

A világon semmi bajom azokkal, akik másképp gondolják, de párnak olyan embert preferálok magam mellé, aki hasonlóan áll a kérdéshez.

2019. ápr. 8. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. A múlt az mùlt, nem izgat.
2019. ápr. 8. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Igen. Egyrészt prűd vagyok, szeretek az lenni.

Másrészt, ebből kifolyólag rengeteg dolog van, amit nem teszek meg senkinek. Szeretem, ha valakinek van véleménye, elvei, és nem dobja őket sutba senkiért.

2019. ápr. 8. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem végülis nem lenne jó
2019. ápr. 8. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Így, hogy közölné már az elején, hogy többé nem áll szándékában hármasozni, nem. Ha hegyi beszédet kezdene el tartani arról, hogy de hát ebben nincsen semmi rossz, nyitottnak kell lenni, ha megbízunk egymásban, nem lehet semmi gond stb. (volt már ilyenhez szerencsém), akkor elhajtanám.
2019. ápr. 9. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!