Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik olyan férfi aki bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki bele menne ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
A férfi biztosít házat, cserébe a nőtől kap szeretetet, gyerekeket, igazi házas életet, ahol a nő normálisan főz, rendben tartja a házat stb? Ti mit gondoltok erről?
2020. febr. 18. 06:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
52%
Persze! K_rvákra mindig van igény, mindig lesz olyan lúzer, aki csak a pénzével tud nőt kapni, azok meg rá vannak szorulva az efféle nőkre
2020. febr. 18. 06:36
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
És ha valami miatt válnak, a nő mehet a híd alá.
2020. febr. 18. 06:36
 3/22 A kérdező kommentje:
Persze, igazatok van! Minden vélemény érdekel!
2020. febr. 18. 06:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kapcsolatok az egyenlőtlenségről szólnak. Addig szép és jó míg új a kapcsolat, de könnyen lehet ha a férfi elkezdi unni a nőt annak el kell tűrnie a kicspongásait rossz esetben hogy elválnak és ő mehet ahova akar. Kiszolgáltatva lesz egész életében ennek az embernek ami nem jó.

Az első mondat pedig egy agyrém, pénzért szeretetet kap a férfi. Nem, a férfi lekötelezi a nőt, ennyire egyszerű.

2020. febr. 18. 06:46
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem, én az önálló nőket szeretem, a házimunka sem büdös, majd megcsináljuk együtt munka után. Egyedül a vasaláshoz vagyok balfék, a többi teendő közül bármelyiket szívesen vállalom.
2020. febr. 18. 06:49
 6/22 anonim ***** válasza:
80%

Ohh drágám én ilyen helyzetben vagyok.

Az első 20 évet vegigmeloztam a gyerekek mellett. Azt hittem megbecsul.

Aztán jött egy nagyon jól fizető melója, amikor nekem azt mondta anya, ne is menj dolgozni.

Persze itthon maradtam mint htb. Elláttam a gyerekeket, akiket szépen ellenem fordított. Persze szemembe meg mindig csak azt szajkózza ne menj sehova se.

Közbe fűvel fával csak, ott aláz le ahol tud. Engem a környéken mindenki leméz mert ugye nem dolgozok.

Keféli a kedveske a lányom barátnőjét is, és együtt mosolyognak rajtam ha itt a kiscsaj.

Én persze cigizek iszok, és 7ndorodom magamtól.

Mindig mindenhol aláz,bármit teszek, mondok kinevet, a társkeresőn 3gyedulállo apának hirdeti magát.

Azt se tudta szinte, hogy a gyerekek hova jártak iskolába.

A penztarcamba 0 forint, mindenért kuncsorogni kell, amit nagyon élvez.

És igen, elmehetnek dolgozni, de mindent megtesz hogy ne menjek.

Ha ezt szeretnéd akkor hajrá.

Most megint halálosan szerelmes valakibe, ami nekem csak jó, mert addig sem ordít velem.

És ezért senkit sem hibaztatok, mert én voltam naiv.

2020. febr. 18. 06:54
 7/22 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, akiről te írtál a kérdésben, az lényegében egy megélhetési qrva.
2020. febr. 18. 07:01
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg is több ezer ilyen kapcsolat van, tehát van rá igény.
2020. febr. 18. 07:11
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy a nő is dolgozna!
2020. febr. 18. 07:13
 10/22 anonim ***** válasza:
11%
Attól függetlenül, hogy kipotyogtat magából pár gyereket, még ugyanúgy megélhetési k..va a megnevezése.
2020. febr. 18. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!