Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fèl év után ugye hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèl év után ugye hogy már nem járás ez a barátnőmmel, mondhatjunk hogy már egy család vagyunk? 38 F

Figyelt kérdés

2020. febr. 11. 20:39
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Nem kretèn, hanem Családos ember! A Papa! El Padre!
2020. febr. 12. 21:02
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Huhh látszik hogy ezelőtt még soha nem volt normális kapcsolatod...

Ertem hogy elkepesztően boldog vagy és rohadt büszke vagy magadra a fél éves kapcsolatod miatt,itt ezzel senkinek semmi baja nincsen,de miért kell ezt idegenek arcába tolni? A kérdésed sem igazán kérdés,csak el akartad mondani mindenkinek a gyakorin hogy milyen szuper "család" vagytok,a veleményeket és az érveket meg sem hallgatod. A szokásaitokra meg senki nem volt kíváncsi és nem értem miért érzel ekkora kényszert hogy elmondd mindenkinek...

2020. febr. 12. 21:15
 43/50 A kérdező kommentje:
Engem korábban a nők be is zártak, nem akartak elengedni annyira jó voltam!
2020. febr. 12. 21:40
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudjuk, hogy bezárt egy nő és nem engedett el. Anyukád a világtól elzárva tartott, ezért lettél egy selejtes, szocializálatlan kis lúzer. Elhiszem, hogy jó érzés, hogy végre nem csak anyucinak vagy a kis férfija, de azért nem kéne így viselkedned. Tudom, hogy neked hatalmas öröm az első kapcsolat, de igazából ez rajtad és a csajodon kívül senkit nem érdekel.
2020. febr. 12. 22:04
 45/50 A kérdező kommentje:
Aha, azért írod a sokadik irígy kommented. Te irígy vagy rám öregem
2020. febr. 12. 22:16
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Aha, biztos egy ócska trollra fogok irígykedni...
2020. febr. 12. 22:31
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk irigyek rád,csak próbáljuk megértetni veled hogy sanki nem kíváncsi a a párkapcsolatodra és a szokasaitokra a "mamával",bármennykre büszke és boldog is vagy miattuk...
2020. febr. 12. 22:45
 48/50 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot! :)
2020. febr. 15. 00:10
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt éltek akkor is csak a baràtnőd. A csalàdod a feleségedként lenne. A hàzastàrs csalàdtag hivatalosan. A csajod nem az.
2020. febr. 15. 01:56
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mi közünk van a bizonytalanságodhoz?

Ha ide irogatsz ilyen kérdést akkor vagy troll vagy vagy valakit féltékennyé akarsz tenni vagy bosszúból a magányosoknak dicsekedni vagy hülyét akarsz csinálni magadból.

Tudod mikor lesztek egy család?

Mikor majd nem ide írod a kérdésed x időnként, mert aki ide irogat ilyen kérdést és tényleg komolyan kérdezi annak fogalma sincs mit jelent valójában a család fogalma.

Tehát ennyire önállótlan vagy hogy tud önmagad hogy egy család vagy-e a fél éve egy kollégiumi albérletben lakó csajoddal! Khm!

Mi honnan tudjuk ha te nem tudod?

Ez alapján előbb család egy egyedülélő boldog ember mint ti. 😃

2020. febr. 15. 05:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!