Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fèl év után ugye hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèl év után ugye hogy már nem járás ez a barátnőmmel, mondhatjunk hogy már egy család vagyunk? 38 F

Figyelt kérdés

2020. febr. 11. 20:39
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Én óvodás korom óta nem vagyok szűz!
2020. febr. 12. 18:37
 32/50 anonim ***** válasza:
91%
Így rontjátok el mindig. Ha egy kommentetekre egy órán belül nem érkezik válasz, akkor bepánikoltok és írtok valami elképesztő f_szságot. Biztos azt hiszed, hogy erre majd harapnak a népek és mindenki megint rád fog figyelni, de az igazság az, hogy ezzel csak nyilvnvalóvá tezzed, hogy egy troll vagy és ezért nem fog senki sem foglalkozni veled. Te, meg a troll pajtijaid 99%-sem tudja, hogy hol az a határ ami után már nyílvánvalóvá válik, hogy csak egyélettelen kis troll vagy, aki ilyen kérdésekkel akar egy cseppnyi figyelmet kikényszeríteni magának.
2020. febr. 12. 18:48
 33/50 A kérdező kommentje:
Ez nemigaz! Én tényleg nem voltam ovisan már szűz!
2020. febr. 12. 18:51
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Jó rendben,tegyük fel hogy nem egy troll vagy,oké. Szóval aztmondod óvodas korod ota nem vagy szűz. Jó. De ez ki a fenét érdekelt? Szerinted ettől majd rad figyelnek? Az egész kérdésnek nincs semmi értelme,csak hencegsz egy rakás idegen előtt,hogy te fél év járás után "családos ferfi vagy" Nagyon izgalmas életed lehet ha ez a legfőbb elfoglaltságod,hogy mindenkinek az arcába told a magánéleted...
2020. febr. 12. 19:30
 35/50 anonim ***** válasza:
80%

33#

Igen, elhiszem. Amúgy én születésemkor sem voltam szűz. Május vége felé születtem, úgyhogy ikrek vagyok. Csak azt nem tudom, hogy az ezotéria most hogy jött ide...

2020. febr. 12. 19:42
 36/50 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy a felnőtt párkapcsolatok, együttélés címszó alatt tettem fel kérdést. Nem hencegtem, hanem Tettem fel kérdést, hogy érezhetem-e családos férfinek magam?
2020. febr. 12. 20:32
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor elmondom mégegyszer.

Igen,annak érzed magad aminek akarod,ha te családos ferfiként akarsz tekinteni magadra,senki nem tiltja meg,csak azt próbáljuk megertetni veled hogy fél év járás után még nem lesztek egy család.(Nem,akkor sem,ha papának és mamának szólítjátok egymást.)

De ha szerintetek ti már eg, család vagytokyakkor tekintsetek magatokra úgy,a ti dolgotok. Csak el kell fogadni hogy valakinek a család nem ezt jelenti.

2020. febr. 12. 20:40
 38/50 A kérdező kommentje:
Hát pedig mi család vagyunk! Tegnap feltettem a kérdést a mamának is, meghatódott és azt mondta hogy igen, mi egy család vagyunk, de ezt már kb egy hónapja is megkérdeztem! A mama imádja ezt! Látja mennyire szeretem! Épp vacsorát készítek neki!
2020. febr. 12. 20:50
 39/50 Noren1989 ***** válasza:
100%
Remélem mindketten rendszeresen szeditek a tablettáitokat.
2020. febr. 12. 20:50
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a hozzád hasonló idiótákat. Felteszel egy kérdést, aztán bárki bármit mond, te ragaszkodsz a te álláspontodhoz. Minek tetted frl akkor a kérdést? Egyszerűbb lett volna beállni a tükör elé és bólogatni magadnak a hülyeséghez. Vagy bólogassatok egymásnak a mamussal. Kretén...
2020. febr. 12. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!