Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèl év után ugye hogy már nem járás ez a barátnőmmel, mondhatjunk hogy már egy család vagyunk? 38 F
Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 20:39
21/50 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés! Ez így van. Egyszer elkezdte a mamám hogy így hívta magát amikor szeretgetett engem, majd egyszer csak én is mondtam hogy ő meg a papáé! Nagyon tetszett mindkettőnknek mert ez így nagyon meghitt és családias. Mi együt élünk és csalàdként funkcionálunk. Szerintem nem ciki hogy Mama és Papa vagyunk, ez kedves név.
2020. febr. 11. 23:12
22/50 anonim válasza:
Mama és papa, mintha egy nyugger házaspár lennétek :'D. Persze a ti dolgotok. Amúgy nem is értem a kérdést. Ha ti úgy érzitek, család vagytok, akkor egészségetekre. Vagy mit akarsz most ezzel? Kiíni faszbúkra, hogy családos vagy? Eskü nem értem a dolog lényegét.
23/50 A kérdező kommentje:
Holnap Valentin nap! Együtt karácsonyoztunk, szilvesztereztünk már!
2020. febr. 12. 14:03
24/50 A kérdező kommentje:
Érezni azt hogy mi összetartozunk. Hogy nyilvánvaló legyen mindkettőnk számára hogy ez nem csak egy átlagos valami, hanem egy család vagyunk már, hisz együtt is élünk, munka után egyből haza megyek, bevásárlunk stb és egymással vagyunk elfoglalva. Meg hogy mások is lássák hogy mi nem csak járogatunk hanem komoly a kapcsolat, családi. És a mama meg a papa szerintünk szép név.
2020. febr. 12. 14:24
25/50 anonim válasza:
Ez lesz az eredménye, ha egy 30-as szűz pasi valami csoda folytán összehoz egy kapcsolatot.
26/50 A kérdező kommentje:
Nem voltam szűz!
2020. febr. 12. 14:35
27/50 1Léna válasza:
Ha úgy gondolod, hogy ti ketten egy család lettetek, és hosszú távra tervezel, akkor vállald fel teljes mellszélességgel, és legyen ez egy házassággal elpecsételve. Lehet házasságot kötni szimplán kettő tanú jelenlétében is. A házasságra lépés az igazi komoly szándék, ami nagyobb biztosíték mindkettőtöknek, hogy nem ugrik ki a kapcsolatból a másik fél az első komolyabb nehézségnél. Ez egy szövetségre lépės egy nő és egy férfi között, hogy az életüket a továbbiakban együtt élik és ezt írásba foglalják, mert a szó elszáll. És lesznek ketten egy testté. Hogy fájjon ami neki fáj. Örülj aminek ő örül, és viszont. Így tegyétek egymást boldoggá!
28/50 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, de a házasság meredek ügy..., azt nem szorgalmazzuk.
2020. febr. 12. 14:53
29/50 anonim válasza:
Nekem az a kérdésem lenne a kérdezőhöz hogy hány éves vagy ? Nem trollkodás miatt hanem puszta kiváncsiság ?
30/50 A kérdező kommentje:
38 éves férfi vagyok!
2020. febr. 12. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!