Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be vagyunk savanyodva?
25 éves nő vagyok, egy 6 éves stabil kapcsolatban, és úgy érzem hogy nem élünk, nem megyünk sose kirándulni, sose tervezünk semmit, úgy érzem mintha egy nyugdíjas házaspár lennénk.
Ha előállok valami tervvel, hogy mitszólna hozzá ha kimozdulnánk nem partner benne.
És mikor mutatom hogy a velem egykorú lányok megint évfordulós wellness hétvégen vannak a parjukkal meg mennek kirándulni meg programra az a kifogása hogy igen lehet így is élni hogy szetszorjak a pénzt, de tuti nem tudnak egy saját házat felmutatni. Pedig nekünk már meg van a saját házunk. De se egy augusztus 20.a se szülinap, se Valentinnap.
Nem akarok folyton menni de félévente egyszer Igrn is kikellene mozdulni. Baráti társasággal sem járunk senkivel össze... Hogyan változtathatnék?
1. Kommmentelő.
Én sem minden hétvégére gondoltam, én se vagyok olyan buzgó. Félévente egyszer bőven elég lenne.
2. Ha barátaimmal találkozom, az pedig nem tetszik neki.
Kedves 3. Kommenntelő. Mitől stabil?
Talán attól, hogy 6 év alatt egyszer sem fordult meg a fejemben, sem az övében hogy más után kujtorogjon,közösen tervezzük a jövőt tervezzük az esküvőt, majd későbbiekben a gyermekvállalást.
Ezek alapján a következő közös program az esküvő lesz. Nem tudom, hogy figyeltél-e erre, de nem is tűnt fel neked az, hogy azt írtam, hogy egymás mellett éltek, nem pedig azt, hogy egymással.
A szerelem fenntartásához szükségesek a közös élmények, spontán pillanatok megélése KÖZÖSEN. Amennyiben ezek nincsennek meg, azon nem fog segíteni egy gyűrű, sőt még egy gyerek sem. Mindez ahhoz vezet, hogy a gyűrű lekerül az ujjakról a férfi meg heti egyetlen alkalmas apuka lesz.
"Tervezzük az esküvőt" Mindenesetre ez reményre ad okot, bár elgondolkodtató az, hogy egy vacsorát nem szeretne megszervezni, de az esküvőről lelkesen, örömtelien, izgatottsággal, tűzzel a szemében tervez.
Nagyon fiatal vagy. Nem, ne félévente akarj kimozdulni a csodás saját házból. Valóban nem vagy nyugdíjas. Nincs gyereketek se még - mi lesz, ha le leszel kötve babával? Az udvarig jutsz csak el...?
De igen, ennyi idősen kell menni kirándulni, moziba, vacsorázni, baráti társaságba... mégis mire vártok? A nyugdíjra?
Nem kell előtte szépítened a teljesen normális igényeidet és senki előtt védened az álláspontodat. És nem a facebook miatt. Hanem mert a Te igényed teljesen normális.
Az is normális persze, ha valaki ilyen fiatalon ki se mozdul a házból, hisz az ingyen van. Az vegyen el egy 80 éves nénit és fizessen elő az Isaura tévére. Sok boldogságot.
Te meg élj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!