Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi van ha szét megyek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha szét megyek az elettársammal?

Figyelt kérdés

Ugye ha van nekem egy barátnőm es én ugy dontok hogy veszek egy házat a saját penzembol hogy elkezdhessuk a kozos eletunket majd egyutt bekoltozunk akkor elettársakká valunk na és ez lenne a kérdés

Ha egyutt eltunk 5 10 15 évet de szetvalnak utjaink tarthat igenyt a házra?

#élettárs #kulonutak
2020. jan. 17. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Tiéd a tulajdonjog? Akkor nem.

Közös? Akkor igen.

Bonyolult ám az élet... :D

2020. jan. 17. 00:40
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Írtok egy szerződést, hogy nem formáltok igényt a másik vagyonára.
2020. jan. 17. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Ha saját pénzedből veszed, akkor az a tied marad. Viszont ha több év után szétmentek, és az együtt töltött idő alatt történt nagyobb felújítás, annak az összegnek a felére lehet, hogy jogosult.
2020. jan. 17. 07:20
 4/4 anonim ***** válasza:
örökölt ház, tesókát ketten fizettük ki belőle anno. földhivatalban mindkettőnknek résztulajdona van a házban. És mégis kivitelezhetetlen az osztozkodás, egymás kifizetése. 20 év alatt nem kevés pénzt beletettem a házába. Bíróságnál sem megyünk semmire. Így egyikünk sem tud új életet kezdeni.
2020. szept. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!