Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom kicsivel többet keres, akkor jogosan várja el, hogy az összes házimunkát én végezzem el?
Altalaban nok akkora hisztit kepesek csinalni A SEMMIRE, hogy az nem igaz..
Szinten kamionozom, egyedul elek, takaritok,fozok, mosok. Aruljatok mar el, hogy mi olyan kibsztt nagy szam ebben?
- Kajat napokra elore meg tudom csinalni
- Takaritas havi par oranal nem tobb, MERT FOLYAMATOSAN REND VAN, igy nincs mit takaritani.
- Mosas: Havonta egyetlen egyszer inditom be a mosogepet,mert van annyi ruham,hogy ne kelljen heti 8x mosnom.
Egyik hozzaszolo meg emlitette a ,,szamlak befizeteset" bszkikam.. csoportos beszedest ismered? Vagy te sargacsekkel leballagsz a postara mint nagyanyam?!
Miert nehezititek meg a sajat eleteteket..nevetseges.
A párod eddig is ilyen volt és ilyen is marad.
Te gondoltad, hogy majd betöröd és kényed-kedved szerint bábként kezelheted.
Ez nem így működik.
Itt te voltál, az vagy most is és maradsz is a báb.
Hagyd ott. Keress egy papucsot, mert neked nem férfi, hanem papucs kellene.
Az a férfi, aki 6x annyit keres mint te, az a büdös életbe nem lesz a papucsod.
Gondolkozz!!!
Haj ól értem a párodnak kell reggelit készítenie, ha enni akar?
Te egy totál bukta vagy.
Az a kész csoda, hogy még nem hagyott ott.
Csak idő kérdése, hogy lapátra kerülj.
47#
Azért ezt sem kell túljátszani. Egy felnőtt ember nem hal bele, hogy reggelit kell főznie magának. Itt csak az a baj, hogy a kérdező lusta dolgozni is meg a házimunkához is. A kérdező végezze el a házimunkát, ha már rendes munkát nem akar csinálni, de ne várjuk már el tőle, hogy még a hapsi fenekét is ő törölje sz_rás után. Ne kezeljük már úgy a férfiakat, mintha óriáscsecsemők lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!