Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom kicsivel többet keres, akkor jogosan várja el, hogy az összes házimunkát én végezzem el?
Mi nem régóta élünk együtt, nincs is kimondva, de ottragadtam nála. Megkért, hogy költözzünk össze, de még félek. Én egyetemista vagyok, az ösztöndíjamon kívül nem keresek. Ő
vezető mérnök, nagyon jó fizetéssel. Az időbeosztásunk is más. De magától értetődő neki, hogy elmosogat, rendet tart. Próbálok minél több dolgot én elvégezni, de kiveszi a részét.
Ennek nem a fizetés nagyságától kell függenie.
#34, mi (sajnos) nagy házban élünk. Sok bútorral, sok holmival. Ráadásul egy olyan településen, ahol egy vállalkozásnak hála gyorsabban porosodik minden. Nincs mosogatógépünk, nem tudjuk hová rakni - az nem opció, hogy miatta annyival kevesebb pakolós helyünk legyen.
Sűrűn kell porszívózni és felmosni. Portalanítani is. Mire minden szrt végigtörölgetsz... És akkor wc-t meg fürdőszobát még nem takarítottál, a tűzhelyről a zsírt, miegymást nem vakartad le stb-stb. Ja, kint sem csináltál a világon semmit, pedig tavasztól őszig bőven van mit.
Nem érdemes abból kiindulni, hogy mindenkinek annyi a házimunka, mint nektek.
A 34esnek igaza van. A tűzhelyről sem kell zsírt vakarni, ha minden főzés után 1x áttörlöd. Porszi felmosás gyorsan megvan. Alap rendet kell tartani és akkor nincs nagytakarítás. A mosás pakolással teregetéssel együtt 10 perc. Nekem így az 50 nmes lakás max 3 óra alatt megvan ágyneműcserével együtt. Aki nagyon bénázik meg lassúzik, annak azt javaslom menjen el pár napot hotelba takarítani, ott aztán meg lehet tanulni gyorsan takarítani. Vagy airbnbzen, ott is megtanulod 2 óra alatt kitakarítani az 50 nmert elég retkes vendégek után is. A titka az,hogy gyakrabban kell kevesebb időt rászánni és akkor nem lesz akkora kosz,hogy nagytakarítást igényeljen a lakás. Én pl a wct 3 naponta áttörlöm fertőtlenítővel, 5 perc sincs az egész.
Nem kell ezeken annyira fennakadni...
A kérdező meg csak hisztizik. Más 3 gyerek és főállás mellett takarít, neki meg bőven van ideje részmunkaidő mellett csak magára takarítani, havi 5 napban meg másodmagára.
Jézusom ha szerinted heti 2 nap virágkötögetés fárasztóbb,mint napi 10 órákat 'ücsörögni'a volán mögött,akkor örülj neki, hogy van egyáltalán pasi,aki elvisel és ELTART téged.
Az ilyen nők miatt,mint te vannak a sztereotípiák,hogy a nőknek csak a pénz kell, de cserébe meg semmit nem adnak. Undorító a hozzáállásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!