Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
A barátommal már jó ideje együtt vagyunk, együtt is élünk. Összeköltöztünk az ő lakásába,es rendbe tettük. Több mint fél millió forintot én is "beleöltem". Még egy közös kutyánk is van. 4 hetesen hoztuk el, közösen nevelgettük.
Viszont mostanában kezdem reménytelennek látni a helyzetet, úgy érzem,soha nem fogunk előrébb jutni, nem haladunk, és hogy talán jobb lenne, ha vége lenne. Ő is így gondolja, veszekedésekben sokszor elhangzik.Aztán másnap már olyan, mintha semmi nem történt volna, nem próbáljuk nyugodtan megbeszélni, és úgy teszünk,mintha minden rendben lenne.
Sokszor nem érzem már, hogy szeretne de ami a legnagyobb baj, hogy sokszor magamon sem érzem már, hogy szeretem.
Ha haza költözök, biztos kapok a fejemre, hiába nem vagyok már gyerek. A családom mindig is hajtogatta, hogy senki nem fog elviselni engem... És ez most beigazolódna.
Nagyon csalódott vagyok, nem tudom, hogyan kellene ujrakezdenem az életem,vagy hogy egyáltalán kell-e??!
Üljetek le,és beszéljétek meg. Valami baj csak van, nem? Lehet könnyen orvosolható.
Nem lehet amúgy hogy tudat alatt te generálod a viták jó részét, mint írtad téged nem könnyű elviselni..Ha ezt belesulykolják az emberbe igen csak mély nyomot hagy.
Ezen azért gondolkozz el szerintem.
Amúgy meg ha szakítani fogtok, kérd vissza a pénzed és kezdj új életet, nem kell feltétlen haza költözz.
Most lehet nyugodtan támadni hogy nem jár neki vissza pénz mert lelakta, de ez szerintem nem így van. A pasi lakása, ő marad benne, ez így fair szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!