Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözést általában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözést általában a nőknek az ötlete?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatok többségében inkább a nőknek az ötlete az összeköltözés?

2019. dec. 24. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Nőként konkrétan én mondtam ki, mivel már 2 hónapja állandóan ott aludt nálam, az én házamban, kb. hetente egyszer járt haza, tőlem ment munkába, ide jött munka után, itt fürdött, itt aludt, itt evett. Akkor kiürítettem neki egy székrényt, és mondtam, hogy akár el is hozhatja az összes cuccát, mert szerintem már itt lakik.
2019. dec. 24. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk a férfi partnerem vetette fel az ötletet őrültem is neki.

Nem azért mert végre lett hol laknom ahogy itt irtak:))) kiadtam a pesti lakásom és kivettünk abban a kisvárosban ketten egy lakást ahol ő él

Imád sütni főzni Halaisten én sajnos nem Nyilván megcsinálom én is de mosás vasalás takarítás bármit szivesebben

2019. dec. 24. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!