Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, nehezebb dolga lenne a nőknek, ha azok a bizonyos robotnőcik sokkal olcsóbbak lennének? Mondjuk egy egyszerü munkás is megtudná engedni magának. Esnének az igények?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 18:48
1/34 anonim válasza:
Nem tudom. Te mit gondolsz erről?
2/34 anonim válasza:
Valószínűleg azok a balf...szok vennének "robotnőcit", akik amúgy sem kellenek a nőknek. Szóval a nők szempontjából olyan réteg, akik nem osztanak, nem szoroznak.
3/34 A kérdező kommentje:
Szerintem nehezebb,de sokkal.
2019. ápr. 24. 18:58
4/34 anonim válasza:
Szerintem könnyebb lenne, kevesebb olyan férfit kellene kiszűrni, akiknek az igényeit lefedi egy robotnőci is, és a kapcsolatban is háztartási/szexrobotként kezelnek nőket. Nyilván még így is akadna, de kevesebb.
6/34 anonim válasza:
Én örülnék neki. Akiknek eleg a szex és cselédség,azoknak lenne robotjuk,aki pedig ennél többre vágyik,lenne rendes párja. Tiszta haszon!
7/34 anonim válasza:
Könnyebb lenne sokkal. Főleg ha robot pasikat is gyartananak.
8/34 anonim válasza:
Attól függ... mi az a szint amit ez alatt értesz?
Amibe van beépítve valami hidraulikus pumpa és kiveri neked, vagy aki már emberszerű, jár, kel, főz, beszélget stb.
9/34 anonim válasza:
Szerinted létezik olyan nő, aki olyan férfire vágyik, aki csak egy puncit lát benne? Legalább nem az elő noket zaklatnak.
10/34 anonim válasza:
Semmi nem változna.
Egy robot nem szeret, nem érez, mintha egy plüssel lennél.
Sőt, a nőknek könnyebb lenne, mert a "rossz" férfiak ellennének a pincéjükben a játékukkal, nem minket zaklatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!