Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, nehezebb dolga lenne a nőknek, ha azok a bizonyos robotnőcik sokkal olcsóbbak lennének? Mondjuk egy egyszerü munkás is megtudná engedni magának. Esnének az igények?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 18:48
32/34 anonim válasza:
Szerintem az igazi férfiak társat keresnek és nem egy lyukat amibe üríthetnek. Nekem legalábbis fontos, hogy a partneremmel tudjak beszélgetni, nevetni, kirándulni stb. A "robotnőcit" valószínűleg azok a myomorultak vennék meg, akiknek soha semmilyen nő nem jutott.
Szóval nem, nem lenne nehezebb dolguk, mert csak a selejt "kezdene" robotnővel.
33/34 anonim válasza:
32. Tudod ez kb. olyan duma, hogy az olyan nőnek, akinek vibrátora van, soha ne legyen pasija, mert selejtes! Szexuális segédeszközt használnak kielégülésre, semmiben nem különbözik mint egy robotnő.
34/34 anonim válasza:
Nem hiszem. Aki tudja hozni azt az igényszintet, amit az általad leírt típusú nők elvárnak, az úgysem venné meg a robotot.
Aki meg megvenné, az meg pl. nekem mint nőnek nem pálya... nekem az a férfi nem tud semmilyen szinten sem vonzó lenni, aki a párkapcsolat értékét egyedül a szexben és a házimunkában definiálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!