Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek, nehezebb dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, nehezebb dolga lenne a nőknek, ha azok a bizonyos robotnőcik sokkal olcsóbbak lennének? Mondjuk egy egyszerü munkás is megtudná engedni magának. Esnének az igények?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 18:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az ablakmosást sem.
2019. ápr. 25. 09:02
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az igazi férfiak társat keresnek és nem egy lyukat amibe üríthetnek. Nekem legalábbis fontos, hogy a partneremmel tudjak beszélgetni, nevetni, kirándulni stb. A "robotnőcit" valószínűleg azok a myomorultak vennék meg, akiknek soha semmilyen nő nem jutott.

Szóval nem, nem lenne nehezebb dolguk, mert csak a selejt "kezdene" robotnővel.

2019. ápr. 25. 11:06
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
32. Tudod ez kb. olyan duma, hogy az olyan nőnek, akinek vibrátora van, soha ne legyen pasija, mert selejtes! Szexuális segédeszközt használnak kielégülésre, semmiben nem különbözik mint egy robotnő.
2019. ápr. 25. 19:54
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Aki tudja hozni azt az igényszintet, amit az általad leírt típusú nők elvárnak, az úgysem venné meg a robotot.

Aki meg megvenné, az meg pl. nekem mint nőnek nem pálya... nekem az a férfi nem tud semmilyen szinten sem vonzó lenni, aki a párkapcsolat értékét egyedül a szexben és a házimunkában definiálja.

2019. ápr. 26. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!