Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van e? A párommal 3 éve élünk együtt. Mindig a pénzen vitatkozunk. Nekem 75000 ft a jövedelmem ő pedig ad nekem 45000-et
75000 Ft a havi jövedelmed?
Hát mit csinálsz te? :D
Sörösdobozokat gyűjtesz és visszaváltod őket? Hogy lehet ennyit keresni? Ez a minimálbér alatt van.
Javaslatom:
1. Tegyél hozzá a pénzedből te is 45.000 forintot.
2. Fizesd ki a rezsit.
3. Addig vásárolj, amíg a a maradékból tart.
4. Utána közöld, h. ennyire futotta, ha nem tetszik, a jövő hónapban te adsz neki 45.000 forintot, és ossza be ő.
Amúgy, ezt csak nevelő célzattal csinálnám, de rögtön utána gyorsan lapátra is tenném valószínűleg.
"azt mondta ezt osszam be"
??? ez nem lesz jó magyarázat a közműnek
amúgy hülye vagy hogy ezt eltűröd. a te lakásod, rakd ki a pitsába
Rosszul számoltál 45k marad kajára
Ha külön kasszán vagytok, akkor azonos összeggel szálltok be
Amúgy tök jó, mert kölcsönösen kihasználjátok egymást. Neki nem kell albérletet fizetnie, te pedig egyedül nem tudnád fenntartani magad nélküle.
Tényleg, mi a francot csinálsz, hogy 75ezer forint a jövedelmed?! Én a helyedben, már csak a saját érdekemben is keresnék egy (másik?) munkát...
De igen..értelmes emberek leülnek és megbeszélik. Csinálj egy költségvetést, mondd meg neki, hogy ennyit és ennyit adjon, ha nem tetszik, akkor mehet amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!