Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igazam van e? A párommal 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van e? A párommal 3 éve élünk együtt. Mindig a pénzen vitatkozunk. Nekem 75000 ft a jövedelmem ő pedig ad nekem 45000-et

Figyelt kérdés
De az ő jövedelme 150000ft,és kértem hogy ő is legalább 75-öt adjon hogy legyen elég a rezsire és kajára ne kelljen mindig idegeskedni hogy elég e a pénz de ő nem hajlandó adni azt mondta ezt osszam be
2019. dec. 19. 12:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk közös a kassza. Pedig 2,5-szer én keresek többet. Sosem volt gond.
2019. dec. 19. 12:27
 2/38 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen nem pár. Nincs közös bankszámla?
2019. dec. 19. 12:28
 3/38 anonim ***** válasza:
92%

Részletek? Együtt éltek? Hogy fizetitek a költségeket? Mikre kell költeni, hol laktok, albiban?

Egyébként keress más munkát, legalább a minimálbért keresd meg. Tragédia, hogy ennyiért dolgozol egész hónapban, Európa közepén.

A költségeket szerintem 1:1 arányban érdemes fizetni, úgy fair. Ki kell számolni mire költötök egy hónapban és kész.

2019. dec. 19. 12:28
 4/38 anonim ***** válasza:
38%

Kevés az infó!

A párod mire költ a 150-ből? Utazás, kaja a melóban, anyjának is ad,...?

Azaz, tudna adni egyáltalán?

2019. dec. 19. 12:31
 5/38 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy igazad van-e, az attól függ, mennyi megy el havonta rezsire, meg kajára.

Ha az jön ki belőle, hogy te tartod el őt, akkor simán megjátszanam, hogy én is csak annyit adnék be a közösbe.

És kapna csupa olyan kaját, ami üres kalöria, de olcsó. Paprikás krumpli kolbász nélkül.

Sült krumpli magában, krumplis tészta...

Ha nem tetszik neki, akkor adjon többet!

Úgy fair, ha közösen fizettek, amit közösen fogyasztotok.

De nehogy te tartsd már el!

6/38 anonim ***** válasza:
97%
Tehát te fizetsz 75000-et. ő 45000-et. Miért is hagyod hogy kihasználjon?
 7/38 anonim válasza:
27%
Add neki oda a 75-öt és fizessen ki mindent.
2019. dec. 19. 12:41
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Mik a háztartásotok költségei? Ezt felezd meg, és -e szerint adjon bele. 90e Ft pld. albérletre, rezsire, ételre biztos nem elég.
2019. dec. 19. 12:48
 9/38 A kérdező kommentje:
Az én saját házamban lakunk ő a maradék pénzéből nem támogat senkit hanem gyűjti a pénzt a saját számláján ja és még annyi ha egy két alkalommal megyünk bevásárolni a közeli városba akkor ő tankolja a kocsit de semmi más egyéb
2019. dec. 19. 12:51
 10/38 anonim ***** válasza:
34%

Ez így kevés információ.

Attól, higy ő dupla anyit keres nem kell hogy többet fizessen. A te jövedelmedet sem kell teljes mértékben felelni. Ha te beteszel a közösbe 45ezret, o is annyit, akkor 90e van a közösben, abból kell gazdálkodni. Kérdés, hogy ebből mire kell költeni.

Amúgy értelmes embereknél ez úgy működik, hogy leülnek, össze adjak a havi költségeket, aztán elosztják annyival, ahányan együtt élnek és mindenki egy részt fizet. Mindegy mennyi a jövedelme.

2019. dec. 19. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!