Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van e? A párommal 3 éve élünk együtt. Mindig a pénzen vitatkozunk. Nekem 75000 ft a jövedelmem ő pedig ad nekem 45000-et
Részletek? Együtt éltek? Hogy fizetitek a költségeket? Mikre kell költeni, hol laktok, albiban?
Egyébként keress más munkát, legalább a minimálbért keresd meg. Tragédia, hogy ennyiért dolgozol egész hónapban, Európa közepén.
A költségeket szerintem 1:1 arányban érdemes fizetni, úgy fair. Ki kell számolni mire költötök egy hónapban és kész.
Kevés az infó!
A párod mire költ a 150-ből? Utazás, kaja a melóban, anyjának is ad,...?
Azaz, tudna adni egyáltalán?
Az, hogy igazad van-e, az attól függ, mennyi megy el havonta rezsire, meg kajára.
Ha az jön ki belőle, hogy te tartod el őt, akkor simán megjátszanam, hogy én is csak annyit adnék be a közösbe.
És kapna csupa olyan kaját, ami üres kalöria, de olcsó. Paprikás krumpli kolbász nélkül.
Sült krumpli magában, krumplis tészta...
Ha nem tetszik neki, akkor adjon többet!
Úgy fair, ha közösen fizettek, amit közösen fogyasztotok.
De nehogy te tartsd már el!
Ez így kevés információ.
Attól, higy ő dupla anyit keres nem kell hogy többet fizessen. A te jövedelmedet sem kell teljes mértékben felelni. Ha te beteszel a közösbe 45ezret, o is annyit, akkor 90e van a közösben, abból kell gazdálkodni. Kérdés, hogy ebből mire kell költeni.
Amúgy értelmes embereknél ez úgy működik, hogy leülnek, össze adjak a havi költségeket, aztán elosztják annyival, ahányan együtt élnek és mindenki egy részt fizet. Mindegy mennyi a jövedelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!