Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas nyugalom, vagy szenvedélyes őrület. Melyiket választanád a kettő közül?
Egy életre kell dönteni, nincs kiskapu, meg kicsit ez-kicsit az. Vagy-vagy, kész. Tehát masszív biztonságos párkapcsolat pl 40 évig. Nincs veszekedés, jelenetek, leginkább a langyos lábmosóvízre emlékeztet, de stabilan van párkapcsolatod.
Vagy szenvedély, olyan szex, hogy meggyullad az ágy, de bőven van jelenet, imádlak-utállak, ajtócsapkodás, sírás-rívás, néha még egy xanaxot is be kell kapni az idegroham kivédése ellen. Unatkozás, ásítozás nincs, de nem garantált a 70 éves életkor megérése.
Melyiket szeretnéd, és miért?
Miért,szerinted a toxikus,idegbeteg állat nő és férfi "szenvedélyessége",meg a mindennapos vad szex egy elmeháborodottal,de inkább kettővel megéri a kockázatot,hogy idő előtt patkolj el?Hát durvára nem.Meg tényleg csak ez a kettő van?
Nem mindenki ájul el,ha szexről van szó.Vannak,akik a nyugodt, békés,boldog párkapcsolatokban hisznek.Mint én is.És ha szerinted unalmas vagyok,vagy halvérű,akkor javaslom csak egyszer idegesíts fel.Kapnál te olyan szenvedéllyel vegyes dühkitörést,hogy orgazmusod lenne a gyönyörtől.
Jól van nyugi, elméleti kérdés volt.:)
Csak kiváncsi vagyok, hogy kinek melyik szimpatiksabb és miért.
Nem tudom, én direkt sosem kerestem a konfliktust, nem pazarolnám az energiámat felesleges játszmákra, de eleve el sem tudom képzelni, hogy maradhatna fenn a szenvedély egy olyan emberrel, aki az agyamra jön annyira felidegesít. Mert az ilyennek az a vége, hogy megutálod a másikat, hiába volt vonzó egyébként. Akire zabos vagyok az hozzám ne nyúljon, látni nem akarom. Ez csak a hülye szappanoperákban megy, de nagyon távol esik a realitástól.
A nárcisztikus emberekre jellemző egyébként ez a viselkedés, ők szoktak vitát provokálni szinte minden ok nélkül a kapcsolatban, mert unatkoznak. Nekik kell a folyamatos feszültség, a dráma, de egy normális ember ezt nem tudja hosszú távon tolerálni.
Első.
(Volt már elég szenvedély az életemben, meg amúgy sem élek unalmas életet.)
az nyugis élet nem feltétlen unalmas. Az érzelmi biztonság hosszabb távon szükséges. Nem bírnám, ha naponta kérdés lenne az imádlak-utállak vagy idegroham kerülgetné a feleket.
AZ ilyen szélsőséges gondolkokdás fiatalon jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!