Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Unalmas nyugalom, vagy szenved...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas nyugalom, vagy szenvedélyes őrület. Melyiket választanád a kettő közül?

Figyelt kérdés

Egy életre kell dönteni, nincs kiskapu, meg kicsit ez-kicsit az. Vagy-vagy, kész. Tehát masszív biztonságos párkapcsolat pl 40 évig. Nincs veszekedés, jelenetek, leginkább a langyos lábmosóvízre emlékeztet, de stabilan van párkapcsolatod.

Vagy szenvedély, olyan szex, hogy meggyullad az ágy, de bőven van jelenet, imádlak-utállak, ajtócsapkodás, sírás-rívás, néha még egy xanaxot is be kell kapni az idegroham kivédése ellen. Unatkozás, ásítozás nincs, de nem garantált a 70 éves életkor megérése.

Melyiket szeretnéd, és miért?

#stabilitás-szenvedély
2019. dec. 11. 03:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%

Miért,szerinted a toxikus,idegbeteg állat nő és férfi "szenvedélyessége",meg a mindennapos vad szex egy elmeháborodottal,de inkább kettővel megéri a kockázatot,hogy idő előtt patkolj el?Hát durvára nem.Meg tényleg csak ez a kettő van?

Nem mindenki ájul el,ha szexről van szó.Vannak,akik a nyugodt, békés,boldog párkapcsolatokban hisznek.Mint én is.És ha szerinted unalmas vagyok,vagy halvérű,akkor javaslom csak egyszer idegesíts fel.Kapnál te olyan szenvedéllyel vegyes dühkitörést,hogy orgazmusod lenne a gyönyörtől.

2019. dec. 11. 03:48
 2/20 A kérdező kommentje:

Jól van nyugi, elméleti kérdés volt.:)

Csak kiváncsi vagyok, hogy kinek melyik szimpatiksabb és miért.

2019. dec. 11. 03:57
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A nyugodt stabilt.33-F
2019. dec. 11. 04:40
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Orult vadban volt mar reszem,majd emlekezek erre, ugyh kiszamithato biztonsagos 40evig! 37N
2019. dec. 11. 05:53
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Csak azért, hogy párkapcsolatom legyen, akkor inkább egyedül. Kettest választanám.
2019. dec. 11. 06:10
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én direkt sosem kerestem a konfliktust, nem pazarolnám az energiámat felesleges játszmákra, de eleve el sem tudom képzelni, hogy maradhatna fenn a szenvedély egy olyan emberrel, aki az agyamra jön annyira felidegesít. Mert az ilyennek az a vége, hogy megutálod a másikat, hiába volt vonzó egyébként. Akire zabos vagyok az hozzám ne nyúljon, látni nem akarom. Ez csak a hülye szappanoperákban megy, de nagyon távol esik a realitástól.

A nárcisztikus emberekre jellemző egyébként ez a viselkedés, ők szoktak vitát provokálni szinte minden ok nélkül a kapcsolatban, mert unatkoznak. Nekik kell a folyamatos feszültség, a dráma, de egy normális ember ezt nem tudja hosszú távon tolerálni.

2019. dec. 11. 06:15
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Első.

(Volt már elég szenvedély az életemben, meg amúgy sem élek unalmas életet.)

2019. dec. 11. 06:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nincs veszekedés meg jelenetek, nem egyenlő a langyos vízzel szerintem :D
2019. dec. 11. 07:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőben élek, így ezt választanám, de egyáltalán nem lábmosóvíz. :) Olyan jó, nyugodtan, békében élni, hogy nem cserélném el semmire.
2019. dec. 11. 07:29
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

az nyugis élet nem feltétlen unalmas. Az érzelmi biztonság hosszabb távon szükséges. Nem bírnám, ha naponta kérdés lenne az imádlak-utállak vagy idegroham kerülgetné a feleket.

AZ ilyen szélsőséges gondolkokdás fiatalon jellemző.

2019. dec. 11. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!