Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen hobby-t lehet közösen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hobby-t lehet közösen cisnálni a pároddal?

Figyelt kérdés
Sajnos semmilyen közös hobbink nincs a párommal, azon kívül, hogy elmegyünk sétálni vagy kirándulni, meg kéthetente eljárunk társoságba, és engem egyre jobban frusztrál a - haza megyünk és mindenki leül a saját asztalához - menet. Szoktunk közös programokat csinálni, de inkább valami olyasmire gondolok amit day to day lehet csinálni. Nézünk közösen filmeket, de a közösen meredni a monitorra dolog nem igazán elégít ki. A főzés ki van lőve, társas úgyszintén, én ugyan gamer vagyok, de a játékok őt már egyáltalán nem érdeklik. A segítséget előre is köszönöm!

2019. dec. 9. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk túrázni, kajakozni, lovagolni, télen korcsolyázni, síelni, kocogni, kártyázni, társasozni, évszaknak és ünnepnek megfelelően kézműveskedni, díszeket gyártani, új sportokat kipróbálni, együtt főzni, kölcsönösen városnéző túrákat kitalálni egymásnak, vicces kiállításokra járni, színházba menni. Ilyeneket.
2019. dec. 9. 14:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Hú, jó sok választ kaptam nem is számítottam rá. Mind nagyon kedvesek vagytok, hogy vettétek a fáradtságot, hogy válaszoltatok! Köszönöm szépen! Az a helyzet, hogy nem nagyon látom, hogy a páromnak lenne bármiféle aktív hobbija, Youtube-on néz podcasteket meg egyéb videókat, meg olvas, most akar valami programozós ketyerét csinálni, de ahhoz aztán tényleg lövésem sincs. A főzés meg tényleg kilőve, mert egyrészt egy nagyon kis minike konyhánk van csak, másrészt, kib***-tul gyűlölök főzni. :D
2019. dec. 10. 08:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi squash-olni járunk el heti 2-3 este. Sokáig próbálkoztunk mi is, hogy mi lehet az az aktív kikapcsolódásá, amit együtt csinálhatunk heti többször és nem csak tespedünk a kanapén. Aztán egyszercsak jött ez és a közös szenvedélyünkké vált. Mivel nem igen vagyunk a játékban egy súlycsoportban, ezért sokszor más párok is csatlakoznak hozzánk, így miután ő kellően lefárasztott és megunta a laza pötyögésem, cserélünk és én játszok a páros női tagjával, a férfiak meg szétgyilkolják egymást a másik pályán. :D Szóval ez olyan tevékenység lett kettőnk között, amit szívesen csinálunk, jót is tesz a mozgás és akár többen is tök jó program.
2019. dec. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!