Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy váltás összeköltözni fiatalon a pároddal?
Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 22:37
1/15 anonim válasza:
Mi az, hogy fiatal? Miből váltasz? Saját lakásból, vagy a szüleidtől? Éltél már egyedül? Vagy valaki mással együtt?
2/15 A kérdező kommentje:
Én 21 leszek, a párom 23 amikor össze fogunk költözni. Ennyi idősen hogyan éltétek meg amikor kiköltöztetek a családi fészekből? Mi volt a legnehezebb dolog az együttélés során? Persze ismerjük egymást meg megszoktuk már egymás dolgait, nem is ezzel van a gond, csak az érdekel mennyire nehéz ha csak egymásra vagytok utalva
2019. jan. 8. 22:41
3/15 anonim válasza:
Én boldog voltam és felszabadult,nem volt gond,váltás hisz nem voltam előtte se fogyatékos mindent anyu apu csinál szinten,tudtam főzni mosni csekket feladni diák melóztam 17 évesen már..
36N
4/15 anonim válasza:
Mi először (tudatosan) egyedül éltünk, és csak utána együtt. Először fel kell nőni, önállósodni és utána tovább lépni. Megelőzhető a támaszkodás a kapcsolatra. Tanulj meg egyedül lenni és utána köteleződj el!
5/15 anonim válasza:
Nekem életem legjobb döntése volt, felszabadított. Végre tudtam úgy csinálni az életem meg a háztartást ahogy nekem jó volt. Én mondjuk eleve rettentően utáltam együtt élni a szüleimmel, tehát nyilván ez is közrejátszott. Ha nincsen gondotok az önállósággal, a főzéssel, háztartás vezetéssel akkor semmi probléma nem lesz szerintem. Jobban meg is ismeritek egymást. De mi sokkal nyugodtabbak vagyunk mind a ketten mióta nem szülőkkel élünk. Nekem felüdülés, hogy végre megvannak a saját dolgaim és nem kezel senki kisgyerekként. Meg nyilván az is jó érzés, hogy látom a munkám eredményét. Tudom, hogy mennyi pénzem meg energiám van a kis lakásunkban.
6/15 anonim válasza:
19 voltam, életem legjobb döntése volt a férjemmel összeköltözni. 😊
7/15 anonim válasza:
Én nagyon féltem tőle, főleg azért mert nagyon ragaszkodtam a családomhoz, de nem volt nehéz, sőt, nagyon hamar megszoktam és élveztem.
8/15 anonim válasza:
Ha tudod hogyan jell fozni,mosni takarítani és a párod is, akkor jó lesz. Egyébként kínszenvedés.
9/15 kriszpo válasza:
Röviden: próbáld ki, majd megtudod. Egyébként nagy változás, mert még jobban megismered azt, akiről azt hitted, hogy ismered.
10/15 Long Forgotten Son válasza:
Hát az attól függ... akkor ismered meg igazán a Nagy Ő-t ha már egy helyen is élsz vele, közös levegőt szívtok, egymás mellett alszotok el és keltek föl minden egyes nap (halljátok egymást vécézni, látjátok a másikat smink nélkül/kómás fejjel)... általában ilyenkor mutatja ki az ember a nem túl elviselhető oldalát, de ezt is meg lehet (és meg kell) szokni...
Nekünk például jót tett hogy összebútoroztunk, azóta jobb a kapcsolatunk :)
Persze ő 24, én meg 30... de már 5 éve együtt élünk :)
De ne parjál! Jó lesz az!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!