Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire tartod a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartod a pároddal szemben?

Figyelt kérdés

..hogy amilyen veled ő, te is olyan vagy vele.

Pl. nem bújik hozzád vlmiért, akkor te se..vagy kicsit távolságtartó akkor te is..stb

2019. febr. 14. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Kommunikalni kepes felnott emberek vagyunk, nem durcazo hulyegyerekek.
2019. febr. 14. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tartanám, vagy vicaversa , ( pl. amikor hisztizek) már nem lennénk együtt :)
2019. febr. 14. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen lenne mindenki,nem lennének párok
2019. febr. 14. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Oké, én leszek a kivétel, de tartom. Alapvetően akármilyen rossz passzban vagyok, nálam alap, hogy normálisan állok ahhoz, akit szeretek és fontos nekem. Ha a másik fél durcizik vagy ilyesmi, akkor egyszerűen én sem foglalkozom vele, amíg abba nem hagyja. Nem vagyok bébicsősz.
2019. febr. 15. 05:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4#, ez azért más. Nem te is durcizni mész, hanem csak nem vagy olyan, aki ilyen szinteken akar foglalkozni a másikkal( ebben semmi rosszat nem látok!).

Én félig igen, félig nem. Ha nincs kedve valamihez, azonosulok hozzá, vagy ha valamit nagyon akar, de egyszerre húzom a saját irányimba.

2019. febr. 15. 07:15
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Én ilyen vagyok, de nem szándékosan, egyszerűen ilyen érzelmi tükörként viselkedek, vagy hogy mondjam. Ha valami baja van, rossz kedve, távolságtartó, akármi, akkor az nagyon könnyen átragad rám is.

Ez nem jó egyébként, dolgozom is rajta, hogy ne így legyen, mert ebből rengeteg olyan konfliktus alakul ki, hogy pl. csakazértis bacctatom, ha rossz kedve van pl.

2019. febr. 15. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nem kenyerem a játszadozás. Azért nem fogok haragudni, meg megsértődni, mert éppen rossz a kedve. Ha igényli, segítek, ha nem, hagyom.
2019. febr. 17. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!