Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod a pároddal szemben?
..hogy amilyen veled ő, te is olyan vagy vele.
Pl. nem bújik hozzád vlmiért, akkor te se..vagy kicsit távolságtartó akkor te is..stb
4#, ez azért más. Nem te is durcizni mész, hanem csak nem vagy olyan, aki ilyen szinteken akar foglalkozni a másikkal( ebben semmi rosszat nem látok!).
Én félig igen, félig nem. Ha nincs kedve valamihez, azonosulok hozzá, vagy ha valamit nagyon akar, de egyszerre húzom a saját irányimba.
Én ilyen vagyok, de nem szándékosan, egyszerűen ilyen érzelmi tükörként viselkedek, vagy hogy mondjam. Ha valami baja van, rossz kedve, távolságtartó, akármi, akkor az nagyon könnyen átragad rám is.
Ez nem jó egyébként, dolgozom is rajta, hogy ne így legyen, mert ebből rengeteg olyan konfliktus alakul ki, hogy pl. csakazértis bacctatom, ha rossz kedve van pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!