Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran buliztok a párotok nélkül?
En egy barátnőmmel találkozok neha par óracskára.
Amúgy nem bulizik egyikünk se külön a másiktól.
Felesleges.
Nagyon változó. Az alap terv nyilván az szokott lenni, hogy megyünk együtt mert szeretünk együtt lenni és mindketten jóban vagyunk a másik barátaival is (igazából ennyi év után már a mi barátaink is). De simán előfordul, hogy egyikőnk nem ér rá, nincs kedve, dolga van másnap, az ő társaságában is program van stb.
Nálam attól is függ, hogy megyek-e, hogy kik jönnek még a párom barátai közül. Félreértés ne essék szeretem őket de ha mondjuk egyedül vagyok nő velük akkor úgy érzem magam mint egy anyuka vagy egy óvónéni. Ha a legjobb haverjának a barátnője is jön akkor oké, osztozunk ketten az anyuka szerepen.
Párom ha van lehetősége általában jön velem, ő a szociálisabb szóval bárkivel jól elvan. Egy-két olyan esemény szokott lenni ami nagyon csajos program, azokat inkább kihagyja. Fél évente egyszer kb mindkét oldalról jön az ötlet, hogy legyen csajos/pasis este, oda nem visszük a másikat.
Nekem rettentő gyerekes ez a bulizni járok sztori, pedig 21 vagyok és elég nagy barom állat.
Minek menjek különböző szórakozóhelyekre azt nézni, hogy a fejükön pörögnek az ekitől a 16 évesek?
Házibuli... hát nemtom, ezzel a fogalommal is 16 évesen találkoztam utoljára, de már akkor is furcsa volt.
Olyan van, hogy átnézek valakihez, ellövünk egy-két cigit, iszunk egy sört, közben beszélgetünk, de én ezt nem nevezném bulinak, inkább dumálásnak...
Barátnőmmel is ezt csináljuk legtöbbször amúgy, van, hogy átjön valaki, aki vagx az ő barátnője, vagy az én haverom, akkor hárman négyen csináljuk ezt.
De az hogy most ő kicsípi magát és megy a nagy házibuliba... hát kb kiröhögném:D Megint ilyen általános iskolás sztori jut eszembe...
Nekem nem igazán értelmezhető ez az egész "házibuli" történet, de persze ha ezek amiket leirtam megfelelnek annak, akkor együtt szoktunk lenni 99.9%ban.
De pl. sokszor eljár barátnőivel kávézni, moziba, stb. Ott persze egyedül van.
Én is elszoktam menni egyedül haveromhoz, xboxozunk, spanglizunk.
amúgy az arany középutas sztorinál se igazán értem, miért a "bulizás" jelenti a barátokkal való találkozást. én is ismerek ilyen embereket, akik hónapokig szervezik a nagy bulikat a "barátaikkal" aztán mindig közbejön valami és sose találkoznak.
nemtom én ha a haverommal akarok talizni elmek hozzá azt lemegyünk max beülünk egy sörre a városban azt duma... nem kell hatalmas bulika ahhoz hogy találkozzak a barátaimmal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!