Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogosan teszi ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan teszi ezt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Már 4 éve együtt vagyunk középiskolában jöttünk össze már össze is költöztünk 1 éve és mióta össze költöztünk ha egy pici nézet eltérésünk van. Akkor mindig olyan dolgokat hoz fel hogy őt én hogy meg bántottam régebben pl: kb 2 éve ő nem akart eljönni bulizni én meg akartam a barátainkkal ő haza ment én meg tovább mentem (de hűségesek vagyunk egymáshoz szóval az más téma szóval semmi különösebb ok nem volt a kiakadásra.) vagy mondjuk egyszer az tényleg bunkó húzás volt tőlem rendezvényen voltam családtagokkal és nagyon berugtam amikor haza mentem undoritóan viselkedtem ezáltal.De mindent megbántam.(És nem vagyok egy alkoholista állat néha fordul elő hogy nem tudok mértéket tartani, meg amugy jól megvagyunk)

Bocsánat hosszúra sikeredett.Na szóval jogos -e hogy mindig felhozza a hibáimat?Nyilván neki is voltak hibái de én direkt nem hozom fel őket mert vagyok annyira intelligens. :)

2019. nov. 26. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kezd elmulni ami jó volt egykor. Beszéljétek meg
2019. nov. 26. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha unintelligens a csajod, akkor nem kell erolkodni. Azt hogy jogos nem tudjahtjuk, de hogy ertelme van e..szerintem nem sok.
2019. nov. 26. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés középsulis kapcsolatból lesz életre szóló kaland... :) Jogos-e? Nem... De a kapcsolatotok elért egy szintet, aminek a végeredménye a különválás lesz.
2019. nov. 26. 15:15
 4/10 A kérdező kommentje:
De igazándiból mindent nagyon jól megtudunk oldani meg jól megvagyunk szeretjük egymást nagyon.De ő mindig ilyen volt mindig felhozta a hibáimat, csak én alapból olyan ember vagyok hogy eltudom engedni a felesleges információt a fülem mellett csak már elég idegesítő hogy a múltbéli hibáimmal dobálózik, mert akkor hozza fel a régi dolgokat ha valami apró nézet eltérésünk van és tudja hogy nekem van igazam és nem tud már mást mondani csak ezeket.
2019. nov. 26. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Így validálja a neked nem tetsző viselkedését előtted, gondolom ilyenkor hozakodik vele elő. Meg kell mondani neki, hogy ő anno úgy döntött, hogy tud együttélni ezekkel a hülyeségeiddel, az az ő dolga, de te xy hülyeségével nem akarsz és nem is fogsz, ezért döntse el szépen, hogy megy vagy marad, ahogy ezt annak idején is megtehette.
2019. nov. 26. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Jézusom, mennyi helyesírási hiba!
2019. nov. 26. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Akkor mégsem tudtok mindent megoldani ha ide irkálsz
2019. nov. 26. 16:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves 6. válaszoló nem tudom milyen sok helyesírási hibát látsz én egyet találtam, de én kérek elnézést ha nem nyerte el a tetszésedet.

7 válaszoló nyilván amikor azt értettem hogy megtudunk mindent oldani akkor nem erre értettem. :)

2019. nov. 27. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Csak a kérdésed alatti kiírásban minimum 9 hiba van, persze a vesszőket KIVÉVE. Szóval, ha neked az nem sok, akkor szégyeld magad. A válaszok alatti kiírásodban lévő hibákat még nem is számoltam.
2019. nov. 27. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én exem is 2-3-5 éves dolgokat rótt fel. Szerintem alja egy dolog, azért is ex.
2019. dec. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!